ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η ελληνική εταιρία Kayak κέρδισε το Gold βραβείο στην κατηγορία Gelateria/Frozen Yogurt : Total Experience!

Σε μία λαμπερή και κεφάτη τελετή απονομής των Estia Awards, προχθές βράδυ, στο Gazarte, η Kayak βραβεύτηκε με ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της διοργάνωσης, το Gold Αward για την Total Experience ως Gelateria / Frozen Yogurt.

Η Kayak ξεχώρισε και αναδείχθηκε η καλύτερη εταιρία στην κατηγορία της για την ξεχωριστή συνολική εμπειρία που προσφέρει, από τη γεύση μέχρι την εξυπηρέτηση και την αισθητική.

Ο Άκης Σταυρίδης, ιδιοκτήτης και CEO της Kayak μας εξηγεί τους λόγους οι οποίοι κατέστησαν την Kayak Χρυσό νικητή για το βραβείο Total Experience στην κατηγορία Gelateria / Frozen Yogurt:

Άκης Σταυρίδης

Άκης Σταυρίδης

“ Η Kayak εδώ και 25 χρόνια δημιουργεί τάσεις στην αγορά του παγωτού & είναι μία εταιρία της οποία το brand image ανταγωνίζεται επάξια μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες. Το minimal chic design των συσκευασιών της έχει κερδίσει τα θετικά σχόλια τόσο Ελλήνων όσο και επαγγελματιών του εξωτερικού. Είναι η εταιρία που εισήγαγε το premium παγωτό στην Ελλάδα, η πρώτη εταιρία που ανήγαγε τη δημιουργία παγωτού σε τέχνη, έμπνευση και συνεχίζει να το κάνει με μεράκι και αγάπη για τον τελικό καταναλωτή. Είναι η εταιρεία που παρουσιάζει τα παγωτά της μέσα από πραγματικούς ναούς παγωτού και που πρώτη εισήγαγε στην ελληνική αγορά την παρουσίαση του παγωτού σαν κόσμημα με τα πρωτοποριακά ψυγεία που είναι φτιαγμένα για να κρύβουν μέσα μικρούς θησαυρούς.”

H Kayak έχει αλλάξει μια για πάντα την αντίληψη που είχαμε για το παγωτό!

Συγχαρητήρια Kayak!

error: Content is protected !!