ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πέτρα και Φως Boutique Hotel and Spa – φιλοξενία με συνέπεια στην αριστεία και την αρμονία

Οι καταπράσινες πλαγιές του Σαγιά, τα αφρισμένα κύματα που σκάνε στην Τσίπα, οι απότομες βουνοκορφές και τα βράχια που κρέμονται στη θάλασσα δημιουργούν ένα σκηνικό που αγγίζει την ψυχή. Αν σε αυτό προσθέσεις το ψιλόβροχο και τη θαλπωρή του τζακιού, ζεις την Μάνη στην αυθεντική της διάσταση. Λιόδενδρα λυγισμένα από το βάρος του ώριμου καρπού και πυργόσπιτα του παρελθόντος συνθέτουν το μανιάτικο τοπίο, άγριο, επιβλητικό, ιδιαίτερο. Άνθρωποι χαλαροί από την ένταση του καλοκαιριού καλωσορίζουν τους επισκέπτες και τους ξεναγούν στον κόσμο τους.

ok Panoramic night
Με μέση θερμοκρασία 16oC και ένα χειμωνιάτικο ήλιο που φωτίζει απλόχερα την περιοχή, ενδείκνυται για ρομαντικές βόλτες δίπλα στο κύμα στην Τσίπα, για πεζοπορία στο φαράγγι του Μυλολάγκαδου, για περιήγηση στο Λιμένι και φυσικά μια επίσκεψη στο ωραιότερο λιμναίο σπήλαιο, στο Δυρό, με σταλαγμίτες και σταλακτίτες σαν λευκές κολώνες που βγαίνουν μέσα από το νερό.
Μέσα σε αυτό το ιδιαίτερο περιβάλλον το ξενοδοχείο “Πέτρα και Φως Boutique Hotel and Spa” παρέχει φιλοξενία με συνέπεια στην αριστεία και την αρμονία και εγκλωβίζει τον φιλοξενούμενο σε ένα ταξίδι αυθεντικότητας και ονείρου. Πετρόκτιστο, ενταγμένο απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον, προσκαλεί τους επισκέπτες σε αξέχαστες στιγμές απόλαυσης όλες τις εποχές του χρόνου, όταν ο ήλιος πέφτει πάνω στη πέτρα, τις ελιές και τους ασπαλάθους, όταν η μουσική του ψιλόβροχου και του ανέμου σε καθηλώνουν στη θαλπωρή του τζακιού.

ok Junior Suite
Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, Spa και 23 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες υψηλής αισθητικής και ποιότητας διακόσμησης. Για τους κρύους μήνες του χειμώνα ορισμένα από τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι, προσδίδοντας μια επιπλέον αίσθηση ζεστασιάς.

ok Restaurant
Στη βόρεια πλαγιά του όρμου του Οιτύλου, με πανοραμική θέα στον κόλπο, το εστιατόριο Ανερούσα του ξενοδοχείου Πέτρα και Φως Boutique Hotel and Spa προσφέρει στον φιλοξενούμενο εκτός από τις ευφάνταστες δημιουργίες του Χριστόφορου Πέσκια, ένα ταξίδι στη Μάνη του χειμώνα. Οι μεσογειακές γεύσεις αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση αξιοποιώντας εξαιρετικά τις πρώτες ύλες της Μανιάτικης γης, ολόφρεσκα προϊόντα τοπικής παραγωγής και σύγχρονες τεχνικές. Γεύσεις με εκπλήξεις και επιτυχημένους συνδυασμούς δημιουργούν ευφάνταστα πιάτα υψηλής αισθητικής.

error: Content is protected !!