ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Ελένη Μενεγάκη στην Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό των 15 χρόνων του ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, έκλεισε 15 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και το γιορτάσαμε όλοι μαζί, με πολλές εκπλήξεις, δώρα, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη, στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη.
Οι επισκέπτες του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εορταστική εμπειρία. Πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, δώρα από τον «Τροχό της Τύχης» αλλά και μια επετειακή κλήρωση δυο δωροεπιταγών, μία των 10.000€, μία των 5.000€, αλλά και 2 τετραήμερα ταξίδια για 2 στη Στοκχόλμη, ήταν κάποια από τα δρώμενα, στα οποία είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν όσοι βρέθηκαν στο κατάστημα.
Η κορύφωση των εορτασμών πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο πάρτι γενεθλίων της ΙΚΕΑ, όπου καλεσμένη ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έδωσε το παρών στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη και μοιράστηκε με όλους όσους είχαν συγκεντρωθεί, τα 15 αγαπημένα αντικείμενα που έχει ξεχωρίσει από τις διάφορες σειρές της ΙΚΕΑ, και φωτογραφήθηκε με τους επισκέπτες.

ΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΕΣΚΗ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ

ΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΕΣΚΗ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

ΦΩΤΟ 10

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Όσοι αγόρασαν κάποιο από τα 15 αγαπημένα αντικείμενα ΙΚΕΑ, εκείνη τη μέρα, συνέβαλλαν στην ενίσχυση του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς», αφού το ισόποσο του 10% των εσόδων από τις αγορές των 15 αγαπημένων αντικείμενων θα δοθεί για τον εξοπλισμό των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής με τη μορφή εξοπλισμού και απαραίτητων ειδών.

error: Content is protected !!