ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Έκτακτη έκκληση για βοήθεια για τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Κεφαλονιάς!

Οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και κανείς δεν μπορεί να αδιαφορήσει. Ο καθένας μας μπορεί να συνεισφέρει ώστε να συγκεντρώσουμε αγαθά που θα βοηθήσουν τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι κάτοικοι του νησιού. Ο Δεσμός κάνει έκτακτη έκκληση για βοήθεια, και συγκεντρώνει από σήμερα μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής τα εξής αγαθά:

desmos01

1) Κουβέρτες (πολύ μεγάλη ανάγκη), 2) Γάλα βρεφικό (σκόνη), 3) Γάλα διαρκείας, 4) Ζάχαρη, 5) Δημητριακά, 6) Λάδι, 7) Ζυμαρικά, 8) Ρύζι, 9)Kλινοσκεπάσματα, 10)Πάνες 3-5k.
Τα αγαθά συγκεντρώνονται στο γραφείο του Δεσμού στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 7 & Νεαπόλεως 2, Μαρούσι, εντός International Life), καθώς και στα σχολεία St. Catherine’s (Σοφοκλή Βενιζέλου 77, 14123, Λυκόβρυση), Σχολή Μωραΐτη (Αλεξ. Παπαναστασίου και Αγίου Δημητρίου, 154 52, Ψυχικό), Κολλέγιο Αθηνών (Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Ψυχικό), Κολλέγιο Αθηνών/Συγκρότημα Κάντζας (τέρμα Λεονταρίου, Κάντζα), Εκπαιδευτήρια Δούκα (Μεσογείων 151, 15126, Μαρούσι) και θα αποσταλούν με φορτηγό άμεσα για το νησί!
Παρακαλούμε θερμά για τη διάδοση του μηνύματος!

error: Content is protected !!