Εφηβεία – Προκλήσεις & Κίνδυνοι: Μία από τις πιο επιτυχημένες Ομιλίες της Τζίνας Θανοπούλου!

10/11/2018 • PEOPLE

Ποιος γονέας δεν έχει περάσει -ή πρόκειται να περάσει- την μετάβαση του παιδιού του από την παιδική ηλικία στην εφηβική, και δεν έχει κληθεί να αντιμετωπίσει όλους τους κινδύνους αλλά και τις προκλήσεις που συνοδεύεται;
Στην όσο πιο ομαλή μετάβαση λοιπόν, προσπάθησε να μας οδηγήσει η Ψυχολόγος Τζίνα Θανοπούλου, με την Ομιλία της, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, στο Ίδρυμα Τσιχριτζή.
Κατά την διάρκεια της απόλυτα επιτυχημένης βραδιάς στο κατάμεστο από γονείς Ίδρυμα Τσιχριτζή, η γνωστή Ψυχολόγος εστίασε στους τρόπους όπου μπορούμε να αγκαλιάσουμε, να προετοιμάσουμε και να προστατέψουμε τα έφηβα παιδιά μας, από τους πιθανούς κινδύνους αλλά και τις προκλήσεις -της ηλικίας- που παραμονεύουν.


Η Τζίνα Θανοπούλου, μας κάλεσε να δώσουμε στους εφήβους μας Ρίζες και Αξίες, Φτερά και Όνειρα, και να τους προετοιμάσουμε για τις αλλαγές που θα νοιώσουν, ενώ μέσω της θεωρίας αλλά και πρακτικών παραδειγμάτων, μαζί με τον Positive Psychology Coach Dr. Δημήτρη Φλαμούρη, παρουσίασαν ένα ολοκληρωμένο Σεμινάριο, αφιερωμένο στην μεταβατική αυτή ηλικία.

Τζίνα Θανοπούλου, Δημήτρης Φλαμούρης

Την Ομιλία αγκάλιασαν πολλοί γονείς με ερωτήσεις, σχόλια, αλλά και μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε, για να καταλήξει η βραδιά στο μήνυμα: Δώστε στα Παιδιά σας Ρίζες & Φτερά: Ηθικές Αξίες, Σημεία Αναφοράς για τη ζωή τους & Τόλμη να κάνουν τα Όνειρα τους πραγματικότητα, χωρίς να κινδυνεύσουν.

Την Ομιλία αγκάλιασαν πολλοί γονείς με ερωτήσεις, σχόλια, αλλά και μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε.

Η Τζίνα Γ. Θανοπούλου, Ed.M.. M.A. HARVARD University, είναι Ψυχο-Εκπαιδευτική Σύμβουλος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Παιδιών, Εφήβων Οικογένειας, Ζευγαριών, Ψυχολογία Υγείας, Επαγγελματικός Προσανατολισμός.
Για πληροφορίες για συνεδρίες καλέστε στο 694 5541188.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons