Ο Πάρις Αμοργινός ξετυλίγει το καλλιτεχνικό του ταλέντο!

10/11/2018 • PEOPLE

Το Θέατρο Βαφείο, στον Βοτανικό, κάτω από τις γραμμές, τόπος σημάδι -αρχιτεκτονικά στιλιστικά και ιστορικά- για την Αθήνα, διάλεξε η Αθηνά Ματίς, για την πανηγυρική έναρξη της φετινής περιόδου, με θέμα την Οικογένεια . “WE ARE FAMILY” ο τίτλος του, και όπως έγραφε η πρόσκληση: «μιλάμε για όλες τις οικογένειες και για όσους αισθάνονται οικογένεια».
Οι καλεσμένοι του ξεχωριστού planBtrend που έσπευσαν στο Θέατρο, μεταξύ των οποίων τα μεγαλύτερα ονόματα στην Τέχνη, τη μουσική και τις επιστήμες, στάθηκαν στην σημαντική παρουσία του οδοντιάτρου Πάρι Αμοργινού. (φωτογραφία)
Ο γνωστός οδοντίατρος, παρουσίασε τη μέθοδο που χαρίζει λαμπερά και αστραφτερά χαμόγελα, ενώ παρουσιάστηκε και η άλλη πλευρά του αυτή του καλλιτέχνη. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Πάρις Αμοργινός είναι από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της σύγχρονης κλασσικής ελληνικής μουσικής, ενώ με τις προσπάθειες του στόχος του είναι η ανάδειξη της Ελλάδας και στη μουσική σκηνή!
Η Αθηνά Ματίς και η δημοσιογράφος Μαρία Δεδούση -φορώντας Vasilis Zoulias-, με την κόρη της συμμετείχαν στην παρουσίαση του γνωστού οδοντίατρου Πάρι Αμοργινού, ο οποίος όμως, δεν είναι μόνον οδοντίατρος. Είναι και ενεργός άνθρωπος της Τέχνης. Της Μουσικής και μάλιστα της Σύνθεσης, μιας και μεταξύ άλλων, είναι και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βουλγαρίας! Ενδιαφέρουσα ήταν η παρουσία και η ομιλία του εκπληκτικά πνευματώδη Γιώργο Μεσσάλα όπου σκιαγράφησε τις δράσεις και τα καλλιτεχνικά έργα του Πάρι Αμοργινού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons