ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ecological Compound: Το είδατε στα Stories μου, αυτό είναι το «εμβληματικό προϊόν» που επέστρεψε με μία μοναδική σύνθεση!

Σας το το έδειξα χθες στα instagram stories μου καθώς έκανα unboxing την απόλυτα eco συσκευασία που έφτασε σπίτι μου, γεγονός που από μόνο του ήταν αρκετό για να με ενθουσιάσει. Μπείτε και τώρα να τα δείτε εδώ, ίσως ενθουσιάσουν το ίδιο και εσάς!

Ίσως να ακούτε συχνά τη φράση «εμβληματικό προϊόν», όμως στην περίπτωση του Ecological Compound η χρήση της είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Μια παγκόσμια επιτυχία που έγινε ο χρυσός κανόνας της περιποίησης, γοητεύοντας γενιές και γενιές σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Ecological Compound ενισχύει και αναζωογονεί με μια μοναδική σύνθεση από φυτικά εκχυλίσματα, προσεκτικά επιλεγμένα για να βοηθήσουν την επιδερμίδα να επιτελέσει τις ζωτικές της λειτουργίες.

Οι επιφανειακές στιβάδες του δέρματος φιλοξενούν πάρα πολλούς μικροοργανισμούς που αποτελούν τη χλωρίδα του, ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο και ποικιλόμορφο οικοσύστημα. Η διατήρηση αυτού του ευαίσθητου οικοσυστήματος είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία της επιδερμίδας. Απαιτείται προστασία, ρύθμιση και αναζωογόνηση.

Από την κυκλοφορία του Ecological Compound το 1980, η Sisley προσπαθεί συνέχεια να κατανοήσει τη ζωντανή οικολογία της επιδερμίδας. Σήμερα, αυτό αποκαλείται «επιστήμη του μικροβιώματος». Ο ζωντανός φραγμός που βρίσκεται στην επιφάνεια του δέρματος – ή αλλιώς το «μικροβίωμα» (ή «μικροχλωρίδα») – αποτελείται από την ξεχωριστή για κάθε άτομο μικροβιακή χλωρίδα. Η ισορροπία καλών και κακών βακτηρίων είναι διαφορετική για κάθε άτομο και μπορεί να αποσταθεροποιηθεί τόσο από εσωτερικούς όσο και από εξωτερικούς παράγοντες.Για την τέλεια λειτουργία της επιδερμίδας και την αποτελεσματική άμυνα από εξωτερικές επιθέσεις, το μικροβίωμα πρέπει να βρίσκεται σε τέλεια ισορροπία. Αυτή η ισορροπία συμβάλλει στη ενίσχυση της φυσικής ανοσίας και της άμυνας της επιδερμίδας. Όταν όλα είναι απόλυτα συγχρονισμένα, η επιδερμίδα μπορεί να αποκομίσει όλα τα οφέλη από οποιοδήποτε προϊόν χρησιμοποιείτε.

Οι αλλαγές στη σύνθεση είναι ανεπαίσθητες, αλλά όσον αφορά την αποτελεσματικότητα είναι πολύ σημαντικές. Μέρα με τη μέρα, το δέρμα σας είναι πιο δυνατό και καλύτερα προστατευμένο. Δεν μπορείτε να δείτε ή να αισθανθείτε κάποια διαφορά στο προϊόν, η μοναδική υφή και το άρωμά του ήρθαν για να μείνουν. Η σύνθεση έχει εξελιχθεί, η εμπειρία του όμως είναι διαχρονική. Η μοναδική υφή άμεσης απορρόφησης που αγαπήθηκε από τόσους και τόσους παραμένει ίδια. Η απαλή, ντελικάτη υφή δημιουργεί αμέσως μια αίσθηση ευεξίας. Αυτή η αίσθηση και η εμπειρία αποτελούν έναν από τους λόγους της επιτυχίας του για δεκαετίες. Το εθιστικό του άρωμα, με τις ξεχωριστές φυτικές νότες, παραμένει ίδιο με το αρχικό προϊόν. Κατά την επαφή με το δέρμα, απελευθερώνεται ένα διακριτικό, δελεαστικό άρωμα.

Το Ecological Compound είναι το απαραίτητο προϊόν για κάθε επιδερμίδα. Το must-have της καθημερινής σας περιποίησης. Η νέα προηγμένη έκδοση «βελτιστοποιεί την ομοιόσταση της επιδερμίδας» ώστε να επιτελεί τις ζωτικές της λειτουργίες. Το αποτέλεσμα; Ένα όμορφο δέρμα. Η επιδερμίδα μεταμορφώνεται καθημερινά: Το φυτικό σύμπλεγμα στον πυρήνα της σύνθεσης ενισχύει την επιδερμίδα και βελτιώνει την ικανότητά της να προστατεύεται από τις καθημερινές επιθέσεις. Με το μικροβίωμα πλήρως λειτουργικό, οι φυσικές άμυνες της επιδερμίδας ενισχύονται και αναζωογονούνται. Έχοντας επιτύχει τη βέλτιστη ισορροπία, λειτουργεί καλύτερα.
Μπορεί πλέον να αποκομίσει τα οφέλη από οποιοδήποτε προϊόν χρησιμοποιείτε. Ένα προϊόν περιποίησης για όλους. Η πολλαπλή του δράση είναι επωφελής για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Μπορεί να λειτουργήσει ως κομμάτι κάθε ρουτίνας περιποίησης όλο τον χρόνο. Η πρόταση της Sisley είναι να χρησιμοποιείτε το Ecological Compound μετά τη λοσιόν καθαρισμού και το σέρουμ, ακριβώς πριν την ενυδάτωση, ή από μόνο του.

error: Content is protected !!