ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Easter getaway at he Margi!

Αυτό που διαπιστώνω κάθε τέτoια εποχή που καταφτάνουν στο mail μου οι καλύτερες προτάσεις για Πασχαλινές αποδράσεις, είναι πως δεν χρειάζεται να πας μακριά για να βρεις την ομορφιά.
H ομάδα του The Margi, παραδείγματος χάρην έχει δύο προτάσεις για όσους μείνουν στην Αττική, τόσο για το ξενοδοχείο, όσο και η φάρμα του.

Ο δημοφιλής προορισμός στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, μόλις μερικά λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, αποτελεί την ιδανική πρόταση για το κοινό που θα επιλέξει να περάσει τις διακοπές του Πάσχα εντός Αττικής. Το ειδυλλιακό περιβάλλον και το άριστο service θα σας χαρίσουν αίσθηση διακοπών χωρίς να στερηθείτε τα ήθη και τα έθιμα της αγαπημένης γιορτής των Ελλήνων. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως όσοι επιθυμούν να βιώσουν την κατανυκτική ατμόσφαιρα του Επιταφίου και της Ανάστασης, η εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο, θα κάνει την εμπειρία ακόμα πιο ξεχωριστή.

Για όσους αναζητούν απόδραση σε ένα παράδεισο ηρεμίας κοντά στη φύση, η φάρμα The Margi υπόσχεται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία βασισμένη στην παράδοση, με διαλεχτές πρώτες ύλες δικής της παραγωγής. Το μοναστηριακό τραπέζι που δεσπόζει στο χώρο θα πλημμυρίσει και φέτος, ανήμερα του Πάσχα, από παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, σε μια γιορτή χαράς για όλη την οικογένεια.

Το δε ξενοδοχεία σας προσκαλεί να απολαύστε διαμονή δύο διανυκτερεύσεων σε δωμάτιο της επιλογής σας (Superior ή Executive) σε προνομιακή τιμή. Για κρατήσεις δωματίων: 210 8929128

27 Απριλίου – Μεγάλο Σάββατο
23:30 – 02:00
Αναστάσιμο Δείπνο στο Malabar InHouse με ένα ξεχωριστό μενού
59 € κατ’ άτομο || 29,50 € παιδικό μενού 2-12 χρονών

28 Απριλίου – Κυριακή του Πάσχα
13:00 – 17:00
Γιορτάστε το Πάσχα δίπλα στη πισίνα του The Margi με ένα πλούσιο
και παραδοσιακό buffet και μουσικές επιλογές
69 € κατ’ άτομο || 34,50 € παιδιά 2-12 χρονών

28 Απριλίου – Κυριακή του Πάσχα στη Φάρμα
13:00 – 17:00
Ζήστε μια παραδοσιακή εμπειρία στη Margi Farm και απολαύστε
ελληνικές γεύσεις γύρω για όλη την οικογένεια
79 € κατ’ άτομο || 49 € παιδιά 2-12 χρονών

Για κρατήσεις εστιατορίων: 210 8929160

error: Content is protected !!