ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Do you ballet?

854def39151247ecfaf07c019905fda4Το ACB ιδρύθηκε για να δώσει την ευκαιρία σε ταλαντούχα παιδιά και άτομα νεαρής ηλικίας, από 9 έως 21 ετών, να λάβουν μέρος, ως χορευτές, σε μία επαγγελματική παράσταση κλασικού μπαλέτου που θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα θέατρα της Αθήνας. Θα έχουν έτσι την ευκαιρία να μαθητεύσουν δίπλα σε διεθνείς επαγγελματίες χορογράφους και χορευτές, συμμετέχοντας σε όλη την προετοιμασία και τις πρόβες και τελικά θα αποκομίσουν την μοναδική εμπειρία να επιδείξουν τις ικανότητες τους σε ένα ευρύ κοινό.

Στο ACB πιστεύουν ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη από έμπνευση, ποιοτικούς στόχους και ομαδική εργασία υψηλών απαιτήσεων. Η όλη προετοιμασία με τα μαθήματα τεχνικής και χορογραφίας θα συντελέσει στην επίτευξη αυτού του σκοπού.

Τα παιδιά που ενδιαφέρονται θα πρέπει να περάσουν από μία δοκιμασία ακρόασης, μίας απλής τάξης μπαλέτου και να πείσουν ότι αντιμετωπίζουν τον χορό με πάθος, σοβαρότητα και αφοσίωση. Πρόκειται για την πρώτη χορευτική ομάδα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό να δώσει σε παιδιά και νέους την ευκαιρία να εξελίξουν την τέχνη τους και να ασχοληθούν σοβαρά και όχι περιστασιακά με αυτό που αγαπούν. Κάθε χρόνο θα δίνονται 2 υποτροφίες σε χορευτές για να φοιτήσουν σε καλοκαιρινά σχολεία χορού όπως του Royal Ballet School, Elmrust School for Dance, Bird College & Royal Academy of Dance.

46b4af6e9f25d77d03a3ec10ade52f12H Lynn Wallis, Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου, πιστεύοντας απόλυτα στους στόχους που έχει και τις ευκαιρίες που δημιουργεί το ACB για νέους χορευτές δέχθηκε να παρακολουθεί και να υποστηρίζει τις προσπάθειες μας ως Eπίτιμη Πρόεδρος του ACB.

Ο Errol Pickford, πρώην σολίστ του Royal Ballet του Λονδίνου στηρίζει και συμβουλεύει το ACB η δε Olivia Pickford, πρώην χορεύτρια, χορογράφος του London Children’s Ballet του Λονδίνου, ballet mistress του Irek Mukhemedov θα χορογραφήσει τη πρώτη μας παράσταση που θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2013!

Για όποιον ενδιαφέρεται, οι ημέρες Ακροάσεων είναι 09 & 10 Μαρτίου 2013
Περισσότερες πληροφορίες για το ACB μπορείτε να βρείτε στη Σελίδα στο FB: http://www.facebook.com/pages/Athens-Children-Ballet/332346680213636.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-620 6863.
E-MAIL: athenschildrenballet@gmail.com

error: Content is protected !!