ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Τέχνη που έκανε την διαφορά και τα πρωτότυπα κοσμήματα της Πολίνας Σαπουνά Έλλις!

Κόσμημα της Πολίνας Σαπουνά Έλλις

Κόσμημα της Πολίνας Σαπουνά Έλλις

Η M art Manolioudakis και τα Παιδικά Χωριά SOS πιστεύουν ότι η τέχνη μπορεί να κάνει τη διαφορά…

Και το απέδειξαν με μια ενδιαφέρουσα συνεργασία στα πλαίσια του 10ο  Bazart 2012 – 2013 που ολοκληρώνεται στο χώρο τέχνης M art Space με μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν φέτος στο Bazart, δημιούργησαν έργα εμπνευσμένοι από τις δράσεις των χορηγών της εκδήλωσης με σκοπό να ενισχύσουν το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

Και οι 53 καλλιτέχνες δώρισαν τα έργα τους στα Παιδικά Χωριά SOS, προκειμένου όλα τα έσοδα από την πώλησή τους να αποδοθούν στα Χωριά.

H M art Manolioudakis με την σειρά της, οργάνωσε αφιλοκερδώς την παρουσίαση των έργων στον χώρο τέχνης M art Space.

Τα έργα έχουν εκτεθεί σε τιμές, πολύ χαμηλότερες της πραγματικής τους αξίας με στόχο να πουληθούν ευκολότερα και ταχύτερα.
Επισκεφθείτε λοιπόν τον χώρο τέχνης, προκειμένου, όχι μόνο να αποκτήσετε ένα από τα έργα τέχνης σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, αλλά και να ενισχύσετε το έργο των Χωριών που αξίζουν με το παραπάνω την στήριξή μας. Εγώ ξεχώρισα τα κοσμήματα της Πολίνας Σαπουνά Έλλις, τα οποία κάνουν πάντα την διαφορά με τον δυναμικό σχεδιασμό και τις λιτές γραμμές τους, τα οποία μπορείτε επίσης να βρείτε στην σελίδα της polinasapouna@facebook.com

waves

Μερικές επιλογές από τα κοσμήματα της Πολίνας

Μερικές επιλογές από τα κοσμήματα της Πολίνας

Πολίνα Σαπουνά Έλλις

Πολίνα Σαπουνά Έλλις

error: Content is protected !!