ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Dinner Gala: Μία μαγική βραδιά που προηγήθηκε του πιο Exclusive Pop up Project! 

Το πραγματοποιήσαμε ακριβώς όπως το ονειρευτήκαμε. Με ένα Dinner-Gala για 60 καλεσμένες γιορτάσαμε, ένα βράδυ πριν την έναρξη του, το The Pop up Project {Exclusive}, που συμπίπτει με τα 10α γενέθλια της ηλεκτρονικής αυτής σελίδας fayscontrol.gr του Fay’s Control.

Στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Σπ. Λοβέρδος, που σχεδίασε ο Ερνέστος Τσίλερ, πραγματοποιήθηκε το δείπνο για τις 60 καλεσμένες μας, την παραμονή του The Pop Up Project {Exclusive}

Μαζί με την Ιλεάνα Ισμυρίδη, που παρέα συστήσαμε πρώτες πριν οκτώ χρόνια στο Αθηναϊκό κοινό το concept των Pop up Projects, είχαμε τη μεγάλη χαρά να υποδεχθούμε στο συγκλονιστικής αισθητικής Fondazione, στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Σπ. Λοβέρδος τις 60 καλεσμένες μας, για ένα private preview του shopping event, που με τίτλο {Exclusive}, για δύο ολόκληρες ημέρες, το πιο απαιτητικό κοινό της πόλης, κατέκλυσε τόσο τους εσωτερικούς χώρους του κτηρίου που σχεδίασε ο Ερνέστος Τσίλερ, όσο και τους Κηφισιώτικους κήπους που το περιβάλουν.

Μία μοναδική τραπεζαρία στρωμένη για τις 60 καλεσμένες μας, ανάμεσα στην μοναδικής αξίας συλλογή των βιβλίων του Σπύρου Λοβέρδου, τις ανεκτίμητες Βυζαντινές εικόνες, αλλά και τις συλλογές των 30 σχεδιαστών που έλαβαν μέρος στο The Pop Up Project {Exclusive}!

Οι δύο οικοδέσποινες της βραδιάς, Φαίη Μπέη & Ιλεάνα Ισμυρίδη

Το σκηνικό, μοναδικό, για να τιμήσουμε όσους μας τιμούν. Ανάμεσα στις 30 συλλογές των Ελλήνων designers που έλαβαν μέρος στο The Pop up Project στήθηκε το μοναστηριακό τραπέζι της StyleBox, πάνω στο οποίο η curator Μαργαρίτα Βιτάλη Σαραντοπούλου, δημιούργησε ένα installation για το art de la table, εμπνευσμένο από την Μεγάλη Εβδομάδα, τον άρτο και τα εμβληματικά σύμβολα της Ορθοδοξίας.

I N S T A L L A T I O N S | As we are approaching Holy Week here in Greece I became inspired by the iconic symbols of the orthodox religion.
This connection of one of our holiest holidays is truly reflective of a time spent with our families. A colorful creative chaos of food, drink, music & loud conversations with uncontrollable immense laughter.
What unites us on the table is simple yet wonderful in many ways & form. Bread /Ψωμί. I am fascinated by how this simple staple can take on many forms. Thus, my inspiration for this bread installation came just from that.
Creating & joining different colors, textures with art de la table took a life on its own. This was my inspiration for the set up at the Fontazione (Ίδρυμα Σπύρου Λοβέδρου) Am excited to share with you some snippets from The Pop Up Project @the_pop_up_project @fayscontrol . ” έγραψε στο Instagram η Μαργαρίτα Βιτάλη Σαραντοπούλου, για την έμπνευση της, για τη συγκεκριμένη βραδιά

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Ιωάννα Σακελλαρίου, Φαίη Μπέη, Έλια Κεντρωτά, Αρετή Ντάρμα

Το κατανυκτικό αυτό σκηνικό, από τις δεκάδες φλόγες των εκκλησιαστικών κεριών και των βυζαντινών εικόνων της συλλογής του αδελφού του Διονυσίου Λοβέρδου, ολοκληρώθηκε από το δείπνο που δημιούργησε ο Χριστόφορος Πέσκιας, εμπνευσμένος από τα εξαιρετικά παρθένα προϊόντα της Gaea, Μεγάλο Χορηγό του The Pop up Project {Exclusive}.

Σια Ξαναλάτου, Φαίη Μπέη

Follow me…

Η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη με την εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,Ιωάννα Παλιβού, που βοήθησε για την απόλυτη ασφάλεια των καλεσμένων του δείπνου, οι οποίοι τήρησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του κορονοϊού.

H Ιωάννα Αλεξάτου επί τω έργω

Έλενα Γαλύφα

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Μαρίνα Βερνίκου, Έλια Κεντρωτά

Ιωάννα Σακελλαρίου, Άρτεμις Σταϊκούρα

Αρετή Ντάρμα, Φαίη Μπέη, Μαργαρίτα Σαραντοπούλου

Ελένη Αγιοστρατίτη, Ελένη Γιόκαρη, Σίλια Κωνσταντινίδη

Έμη Λιβανίου, Αντωνία Καρρά

Μαρίνα Βερνίκου

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Μαρίλυ Καλαβρού-Φίλιου, Σια Ξανάλατου, Φαίη Μπέη, Ελίνα Βαμβακά, Μαρίνα Βερνίκου, Σαλώμη Φλουτάκου

Ιωάννα Σακελλαρίου, Φαίη Μπέη

Έλενα Μακρή-Λυμπέρη, Φαίη Μπέη

Ιλεάνα Ισμυρίδη, Φαίη Μπέη, Γωγώ Αυγερινοπούλου

Φαίη Μπέη, Ελβίρα Παναγιωτοπούλου

Σάντρα Μανιουδάκη, Χάρης Λαλούσης, Μαίρη Αυγερινοπούλου

Κατερίνα Μαντά, Κατερίνα Καμίση, Ευφοσύνη Πολυζώη

Άρτεμις Σταϊκούρα

Μοναδικής αισθητικής δημιουργίες της Μαργαρίτας Βιτάλη-Σαραντοπούλου αποκλειστικά για το δείπνο της Φαίης Μπέη και της Ιλεάνας Ισμυρίδη, με αφορμή την έναρξη του The Pop up Project {Exclusive}, που συμπίπτει με τα 10α γενέθλια της ηλεκτρονικής αυτής σελίδας fayscontrol.gr του Fay’s Control.

Ιλεάνα Ισμυρίδη, Τίνα Φιλιππίδη

Έλενα Μακρή-Λυμπέρη

Χάρης Λαλούσης, Εληάννα Μάντακα

Ιωάννα Σακελλαρίου

Ελίνα Βαμβακά

Σάντρα Μανιουδάκη

Ιλεάνα Ισμυρίδη, Μαργαρίτα Σαραντοπούλου, Νίκη Λαλιώτη

Ελβίρα Παναγιωτοπούλου, Εύη Αντωνιάδου

Μαρίλυ Καλαβρού-Φίλιου, Μπάρμπαρα Δανελιάν

Εύη Φέτση, Γωγώ Αυγερινοπούλου, Μαίρη Αυγερινοπούλου

Έλενα Μακρή Λυμπέρη, Μαρία Λεμονιά

Μπάρμπαρα Δανελιάν

Έλενα Γαλύφα

Στη θέση κάθε καλεσμένης την περίμενε από μία Λαμπάδα με ένα μεταξωτό μαντήλι, δημιουργία της Κατερίνας Καμίση, δώρο από την Φαίη Μπέη και την Ιλεάνα Ισμυρίδη.

Έμη Λιβανίου, Αντωνία Καρρά

Χάρης Λαλούσης, Εληάννα Μάντακα, Thomas Brinkmann, Δ. Σύμβουλος ΓΑΙΑ, της Ελληνικής εταιρίας που πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας στον παγκόσμιο χάρτη, και που υπέγραψε χορηγικά το The Pop Up Project {Exclusive}!

Νικόλας Κατσαρός

Ελένη Αγιοστρατίτη, Ελένη Γιόκαρη

Ιλεάνα Ισμυρίδη, Νίκη Λαλιώτη

Σόνια Καζόνι

Ιωάννα Αλεξάτου

Σαλώμη Φλουτάκου

Ιωάννα Σακελλαρίου, Φαίη Μπέη, Σια Ξαναλάτου, Ελίνα Βαμβακά, Αντωνία Καρρά

Ελένη Γιόκαρη, Σίλια Κωνσταντινίδη

Χριστίνα Παππά, Ιλεάνα Ισμυρίδη, Τίνα Φιλιππίδη

Νικόλας Κατσαρός, Φαίη Μπέη

Τζόση Βιτζηλαίου

Ελένη Αγιοστρατίτη

Έλζα Πατσαδέλη, Αντωνία Καρρά, Αρετή Ντάρμα, Ιωάννα Σακελλαρίου, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Μαρίνα Βερνίκου

Ελίνα Βαμβακά, Ελένη Γιόκαρη, Σαλώμη Φλουτάκου

Αρετή Ντάρμα, Αντωνία Καρρά, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Μαρίνα Βερνίκου

Έμη Λιβανίου, Έλενα Γαλύφα

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Μαρίνα Βερνίκου

Φαίη Μπέη, Έμη Λιβανίου

Ιωάννα Σακελλαρίου, Μπάρμπαρα Δανελιάν, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Ελίνα Βαμβακά, Έλια Κεντρωτά, Μαρίλυ Καλαβρού-Φίλιου

Έλζα Πατσαδέλη

Κατά την έξοδο τους οι καλεσμένες παρέλαβαν ένα υπέροχο goody bag από τη Gaea.

Μαργαρίτα Σαραντοπούλου

Μία μαγική βραδιά που προηγήθηκε του πιο Exclusive Pop up Project!

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!