ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δημιουργική Απασχόληση σε Παιδικό Πάρτι… για τους Γονείς!

Σας έχω απίθανη ιδέα!

Μέχρι τώρα, το Fay’s Control σας έχει προτείνει αρκετές φορές τα dos & don’ts σε παιδικά πάρτι, και κυρίως ιδέες για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών κατά την διάρκεια τους.
Με το ένα παιδικό -προεφηβικό για εμάς πλέον- πάρτι να διαδέχεται το άλλο αυτό τον καιρό -και να κορυφώνονται έως να κλείσουν τα σχολεία- και με δεδομένο πως πλέον, στην ηλικία της κόρης μου, η “δημιουργική απασχόληση” τους περιορίζεται στον χορό, και με το Fay’s Control συγχρόνως να ανακαλύπτει πάντα τα καλύτερα και να σας κρατάει ενημερωμένους για ό,τι πιο hot παίζει right now, αυτή τη φορά σας έχω την απόλυτα κομψή πρόταση για την δημιουργική απασχόληση των μαμάδων, κατά την διάρκεια των εν λόγω πάρτι! Dance Party και όχι μόνο…

Αυτά λέγαμε και με την Αντουανέτα Κουτσουράδη προχθές, που βρεθήκαμε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, σε άλλη μία συνάντηση, με την ευκαιρία του The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, που θα γίνει το Σάββατο 19 Μαΐου.

“Την πρωτομαγιά ήμουν σε ένα γενέθλιο παιδικό πάρτι όπου η οικοδέσποινα με είχε προσκαλέσει να διοργανώσω ένα Hands-On Workshop για να απασχολήσω δημιουργικά τις μαμάδες των παιδιών” μου είπε η αγαπημένη μου florist, και ναι, it makes sense!
Και -εννοείται- Δευτέρα πρωί πρωί, σας μεταφέρω τα νέα!

Το έχω ξανά γράψει άλλωστε: Ωραία είναι η δημιουργική απασχόληση που φροντίζουμε για τους λιλιπούτειουςέφηβους– καλεσμένους των παιδιών μας, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτοί που τιμούν στην πραγματικότητα τα γενέθλια του παιδιού μας, είναι οι γονείς, που θυσιάζουν το πολύτιμο Σαββατόβραδο τους -ή ακόμα περισσότερο την κατεξοχήν μέρα για relax Κυριακή τους- για να έρθουν στο πάρτι μας και να περιμένουν έως την ώρα που έχουμε ορίσει για το πέρας αυτού. Τι πιο κομψό, να έχουμε διοργανώσει ένα Workshop, που θα φτιάξουν μόνες τους ένα στεφάνι, ένα center piece ή μία άλλη εντυπωσιακή σύνθεση λουλουδιών, για να τους υποδεχθούμε και το οποίο θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας?

“Το συγκεκριμένο παιδικό πάρτι, το οποίο επιμελήθηκε το Amaryllis Gourmet με υπέροχο concept και catering, έγινε στον κήπο μιας πανέμορφης μονοκατοικίας στην Πολιτεία και η οικοδέσποινα σκέφτηκε να προσφέρει στις μαμάδες των παιδιών ένα σεμινάριο / εργαστήριο δημιουργίας πρωτομαγιάτικου στεφανιού που θα το έπαιρναν δώρο φεύγοντας” συνεχίζει η Αντουανέτα “Όμως, δεν χρειάζεται κήπος για να διοργανώσουμε ένα τέτοιο σεμινάριο για τις μαμάδες ενός πάρτι. Και μία βεράντα ή ακόμα ακόμα και το τραπέζι της κουζίνας ή ένα οποιοδήποτε τραπέζι εργασίας, αρκεί!”

Δεν είναι φανταστική ιδέα αυτή που γεννήθηκε μέσα στο σαν σκηνικό από το pinterest, flowershop Antoinetta Koutsouradi?

Όποια θέλει να πρωτοτυπήσει και να είναι από τις πρώτες που θα το παρέχει στις μαμάδες των καλεσμένων του πάρτι, μπορεί να πάρει τηλέφωνο στο 210 8010395 , και η Αντουανέτα θα σας καθοδηγήσει στο πως μπορείτε να διοργανώσετε παρέα τα ομορφότερα για τις φίλες και τις προσκεκλημένες σας!

Φανταστικό…

error: Content is protected !!