ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Διήμερο εκδηλώσεων της Σχολής Μωραΐτη με στόχο τη στήριξη κοινωφελών σκοπών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία χρονιά το «Πανηγύρι», η μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση της Μαθητικής Κοινότητας της Σχολής Μωραΐτη που διοργανώνεται κάθε χρόνο, εδώ και 40 χρόνια, από ειδική επιτροπή μαθητών, με συγκεκριμένο σκοπό και συγκεκριμένες αρμοδιότητες.
Μαθητές και καθηγητές συνεργάζονται αρμονικά, με αποτέλεσμα ένα πολιτιστικό και ψυχαγωγικό διήμερο, του οποίου τα έσοδα διατίθενται για τις δράσεις διαφόρων ιδρυμάτων με κοινωφελείς σκοπούς. Τα έσοδα του «Πανηγυριού» του 2018 θα διατεθούν στα Ιδρύματα «Πόρτα Ανοιχτή», «Μέλισσα» και «Ηλιαχτίδα».
Το Πανηγύρι περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, οργανωμένες αποκλειστικά από τα ίδια τα παιδιά. Συναυλίες, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, καφενείο, κρεπερί, δραστηριότητες και παιχνίδια ειδικά για τους μικρούς φίλους, είναι μερικά από τα happenings του διημέρου.

Άποψη της Έλενας Παπαρίζου από τη σκηνή

Κατά τη διάρκεια του φετινού «Πανηγυριού» όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν και μοιράστηκαν την ευχαρίστηση που προσφέρει η συνεργασία και η συλλογική εθελοντική προσφορά, ενώ την παράσταση έκλεψε η συναυλία της μοναδικής Έλενας Παπαρίζου, η οποία ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους με τα τραγούδια της σκορπώντας μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.

error: Content is protected !!