ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φιλανθρωπικό δείπνο του Lifeline Hellas στην Αθηναϊκή Λέσχη

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε κατανυκτικό φιλανθρωπικό δείπνο, υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, την παρουσία της συζύγου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου και της Πρέσβεως Καλής Θελήσεως της Unesco κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στην Αθηναϊκή Λέσχη με σκοπό τη στήριξη κρατικών νοσοκομείων.
Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο Dr. Douglas Jackson, Πρόεδρος του Ιδρύματος Project Cure Foundation, USA, που επισκέφθηκε για δεύτερη φορά την Ελλάδα με σκοπό να βοηθήσει τα κρατικά νοσοκομεία.
Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς τίμησε τον Dr. Jackson για την μεγάλη του προσφορά μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas και το Ίδρυμα Μποδοσάκη που συνέβαλε στην προσπάθεια διεκπεραίωσης των δωρεών στα νοσοκομεία Π. & Α. Κυριακού, Έλενα Βενιζέλου και παίδων Πεντέλης. Τέλος, εξήρε το έργο του φιλάνθρωπου γιατρού Αυξέντιου Καλαγκού που ήταν παρών με την σύζυγο του Νατάλια και έχει προσφέρει χιλιάδες δωρεάν επεμβάσεις καρδιάς σε παιδιά όλο τον κόσμο.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Dr. Douglas Jackson, Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, χορηγός, της εταιρείας As Marine, Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Σίσσυ Παυλοπούλου

Έμη Τρικάρδου, Μπέττυ Ρουμελιώτη, Ειρήνη Βασιλοπούλου

Δέσποινα Πορτοκάλη, Έμη Λιβανίου

Μπέττυ Ρουμελιώτη, Ειρήνη Νταιφά, Άννα Μαρία Ρογδάκη

Ο Dr. Jackson αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Μαζί με την Πριγκίπισσα Αικατερίνη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas και το Ίδρυμα Μποδοσάκη επισκέφθηκαν τα νοσοκομεία Αρεταιείο, Άγιο Σάββα, Πανεπιστημιακό Πατρών, Θριάσειο καθώς και το Άσυλο Ανιάτων με σκοπό την υποστήριξή τους.

Πάρης Αμοργινός, Έμη Λιβανίου, Άντζι και David Andrews

Ρόη Κωνσταντά, Βασίλης Μπαλτάς

Νατάσα Βρέκοσι, Έμη Τρίκαρδου

Λίζα Έβερτ, Μαρία Δοξιάδη

Dr. Douglas Jackson, Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, Αυξέντιος Καλαγκός

Το Lifeline Hellas βοηθάει αποκλειστικά την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν λόγω της δυσχερούς κατάστασης που επικρατεί με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Η κυριότερη δραστηριότητα του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων παίδων.

Επίσης, υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες AS MarineTo PagotoMotoroil, Σκλαβενίτης, Βίκος, Καρούλιας, Dogkas WinesDavlas & PartnersMedical Anti Aging CentersBeat be spoke events and servicesArtemide, Ελληνοεκτυπωτική, Marendry.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!