ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Designer Jewelry” από την Μαρίνα Βερνίκου και τη φιλανθρωπική οργάνωση CREAID!

DSC03917okΣτο τρίτο project της CREAID “Designer Jewelry” καταξιωμένοι Έλληνες, διεθνείς σχεδιαστές και άνθρωποι στο χώρο του κοσμήματος, καλούνται να σχεδιάσουν ένα μοναδικά για το σκοπό, σχεδιασμένο fine jewelry (κολιέ, βραχιόλι, σκουλαρίκια, δαχτυλίδι, τιάρα, κ.ά.).
Τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και τα κοσμήματα θα εκτεθούν στις 4 Απριλίου του 2017 σε ένα μεγάλο event στο κτίριο του One Athens. Η ηλεκτρονική δημοπρασία θα ξεκινήσει τη 1η Απριλίου και θα διαρκέσει μία εβδομάδα ώστε να επιτευχθεί και η καλύτερη προώθησή τους στο εξωτερικό. Η τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία θα ξεκινά στο 50% της λιανικής τιμής.
Μερικοί από τους συμμετέχοντες είναι οι: Venyx by Eugenie Niarchos, Noor Fares, James Taffin de Givenchy, Emilio Pucci, Swarovski, Gavello, Lalaounis, Zolotas, Serkos, Kessaris, Theodors, Danelian, Patseas, Kassis, Minas, Ileana Makri, Venetia Vildiridis, Liana Vourakis, Lito, Elena Syraka, Folli Follie, Katramopoulos, Imanoglou, Poniros, Pentheroudakis, Minas, Armaos, Apriati, Myrto Anastasopoulou, Angelo di Spirito Rosa, Evan, Zerteo και άλλοι.
Η CREAID με πρόεδρο τη Μαρίνα Βερνίκου, είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός με μια στοχευμένη ανθρωπιστική αποστολή, που εξυπηρετείται μέσα από δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες. Θεμελιώδης αρχή του είναι “Δημιουργώ για να Βοηθώ”, και στοχεύει να συνδυάζει τη δημιουργικότητα μέσα από έργα τέχνης με τη βοήθεια για εκείνους που έχουν ανάγκη. Είναι ένας οργανισμός που χρησιμοποιεί την καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργίες των υποστηρικτών του, προκειμένου να παράσχει βοήθεια στην τοπική κοινότητα και την ευαισθητοποίηση μέσα από αυτές τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες.

Amberly Cross Dimitris Damaskos

Amberly Cross Dimitris Damaskos

 Patseas

Patseas

Kessaris

Kessaris

Η πρώτη δράση του Φιλανθρωπικού Σωματείου πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία, με τη σιωπηλή δημοπρασία «200 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» την 1η Απριλίου 2015 στο κτίριο One Athens.
Περισσότεροι από 200 δωρητές φιλοτέχνησαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, 200 και πλέον Tote Bags τις οποίες προσέφεραν αφιλοκερδώς για την ενίσχυση των σκοπών των Γιατρών του Κόσμου.
Λίγους μήνες μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της δημοπρασίας, πραγματοποιήθηκε η παράδοση της σύγχρονης ιατρικής μονάδας στους Γιατρούς του Κόσμου, ξανά στο κτίριο Οne Athens, από την Πρόεδρο Μαρίνα Βερνίκου και τα μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου.
Εκεί ανακοινώθηκε το δεύτερο project της CREAID, «Designer Lights». Σε αυτό το νέο εγχείρημα, καταξιωμένοι Έλληνες αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και καλλιτέχνες, σχεδίασαν το δικό τους φωτιστικό (επιδαπέδιο, τοίχου, οροφής, installation κ.λ.π,) τα οποία δημοπρατήθηκαν ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα της CREAID , κατά τη διάρκεια του Απριλίου. Παράλληλα τα φωτιστικά παρουσιάστηκαν σε μία μεγάλη έκθεση, που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του One Athens, τον Απρίλιο του 2016.
Λίγους μήνες μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της δημοπρασίας, μία μοντέρνα παιδική χαρά παραδόθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» από την Πρόεδρο, Μαρίνα Βερνίκου και μέλη της CREAID.

 Eugenie Niarchos - Venyx World

Eugenie Niarchos – Venyx World

Alexiapen for Pentheroudakis

Alexiapen for Pentheroudakis

 Armaos

Armaos

Elena Syraka

Elena Syraka

 

Evan

Evan

Folli Follie

Folli Follie

 Gavello

James de Givenccy

Kassis

Kassis

Katramopoulos

Katramopoulos

Lalaounis

Lalaounis

 Lina Diamantopoulou - Fanouraki

Lina Diamantopoulou – Fanouraki

Poniros

Poniros

Serkos

Serkos

Stella V

Stella V

ok Thalia Exarchou

Thalia Exarchou

Theodoros

Theodoros

Yannis Sergakis Adornments

Yannis Sergakis Adornments

Yannis Sergakis Adornments

Yannis Sergakis Adornments

Κόσμημα εξωφύλλου: G&P jewellery

error: Content is protected !!