ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Gratitude Flowers…

Γράφει η Αριάν Λαζαρίδη στο fcbk…
“Τα χρόνια του Λονδίνου πήγαινα σ έναν υπνωτιστή ψυχολόγο ο οποίος μου είχε δώσει ένα σοφό tip. Μου είχε πει να’ χω πάντα πάνω μου κάτι που όταν τυχαίνει και το ακουμπάω να σταματώ και να σκέφτομαι κάτι που έχω για το οποίο είμαι ευγνώμων. The gratitude game το ονόμαζε και το έχω κρατήσει γιατί μου είχε φανεί ολόσωστο για την επανεκτίμηση, το restart που χρειάζεται το μυαλό μας.
Ιδού, λοιπόν, λουλούδια ευγνωμοσύνης!
Να το παίξετε αυτο το παιχνίδι λειτουργει…”.

Λοιπόν, αλήθεια λέει! Τα απέκτησα και εγώ με μιας τα σκουλαρίκια της Αριάν. Στην αρχή δεν ήξερα ποια να διαλέξω. Μετά σκέφτηκα πως λίγη σημασία έχει. Πράσινα Χρώματα, ροζ σμάλτο, γαλάζιες καρδούλες, που όταν τις φοράς έχεις την αίσθηση ότι λειτουργούν σαν κοχύλια στα αυτιά σου. “Σαν να ακούς την θάλασσα, σαν να ακούς το καλοκαίρι που έρχεται. Πεταλούδες που χορεύουν πάνω στα λουλούδια και ζωγραφίζουν καρδιές. Μικροχαρές…”

arian2

arian3

Τα φοράω από το πρωί έως το βράδυ. Μόνο πριν κοιμηθώ τα αφήνω προσεκτικά στο κομοδίνο, να ανακτήσουν όση θετική ενέργεια χρειάζονται ώστε να ανθίσουν πάλι το πρωί και να ξεκινήσουμε τις βόλτες. Την χρειάζομαι την θετική αυτή ενέργεια, ιδίως τις τελευταίες δύο ημέρες που νομίζω πως το σύμπαν τα έχει βάλει μαζί μου. Μάλλον όμως δεν θα είναι το σύμπαν, μια χαρά κάνει πάντα την δουλειά του το σύμπαν, τα μικρά, τα ασήμαντα, τα ποταπά κάποιων γήινων είναι αυτά που με ενοχλούν στην πραγματικότητα.

arian4

arian5

Ιστορία της Αριάν #2

“Κάτι που μου έμαθε ο αντρας μου και όχι ο ψυχαναλυτής μου και μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.
Υπάρχουν μέρες που δεν παλεύονται, όλα έχουν γίνει λαθος, ο κόσμος είναι τρομακτικός, η μοναξιά απίστευτα σκληρή και γενικά νοιώθεις σαν πατημένο σκατό.
Αντί να μείνεις εκεί και να το αναλύσεις γιατί κλπ, απλά λες “Α, μια πολύ κακή μέρα που θα περάσει” και δεν δίνεις πολυ σημασία, κάτι σαν αέρας που ξαφνικά έβαλε 8 μποφόρ κι αντί να σε πνίξει την προσπερνάς και ζεις μ αυτόν χωρίς εμβαθύνσεις. Αυτό το πολύ απλό…
Α! σήμερα είναι μια κακή μέρα και δεν θα δώσω σημασία στις σκέψεις μου είναι σωτήριο. Απλά θελει εκπαίδευση για να σου το υπενθυμίζεις και να χεις πίστη πως η ζωή πάντα σ’ επαναφέρει στη λιακάδα.
Just a bad day, αυτό…”

Για να αποκτήσετε και εσείς τα μαγικά αυτά σκουλαρίκια της Αριάν, πατήστε εδώ, στείλτε της μήνυμα και θα σας τα στείλει άμεσα!

Φιλιά,
καλημέρα! xxx

Photos by Maria Markezi

error: Content is protected !!