ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί, αλλά εδώ βρέχει. Και είναι ωραία…

“Αγαπητοί φίλοι του φατσοβιβλίου,
επειδή είδα διάφορα τρελά για τα μερομήνια, αποφάσισα να καταθέσω και την δική μου άποψη που την εμπιστεύεστε εδώ και χρόνια. Να ξεκαθαρίσουμε ότι τα μερομήνια ακολουθούν το παλιό ημερολόγιο και όχι το καινούργιο (13 μέρες διαφορά) και ότι μας δίνουν ενδείξεις για τους χειμωνιάτικους μόνον μήνες και όχι για το καλοκαίρι του 2017.
Σύμφωνα λοιπόν με τα δικά μου σημάδια, θα έχουμε πρώιμο χειμώνα. Δηλαδή ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος θα έχουν χειμωνιάτικες θερμοκρασίες με βροχές και γενικά δεν θα δούμε το παρατεταμένο καλοκαιράκι των προηγούμενων ετών. Μάλλον τα χειμωνιάτικα ρούχα και τα καλοριφέρ, θα τα χρειαστούμε πιο νωρίς.
Κατά τον Ιανουάριο, μετά τα μέσα του, θα έχουμε καλές Αλκυονίδες ημέρες με καλοκαιρίες και καλές θερμοκρασίες και κατόπιν, Φεβρουάριο και Μάρτιο θα έχουμε κανονικό χειμώνα χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις. Άντε και καλό φθινόπωρο” , γράφει η φίλη των καλοκαιριών μου, η Μαρία Μπαλοδήμου-Κύρου στο fcbk, και κλείνοντας αποφασιστικά το pc μου αποφασίζω με την κόρη μου να ευχαριστηθούμε στο έπακρο, αυτή την σκοτεινή μέρα στο νησί. Να πάμε με τα ποδήλατα μας στο Παλιό Λιμάνι δηλαδή, να πάμε να φωτογραφίσουμε και τις εργασίες της Αρμάτας, και μετά να χωθούμε στην πιο “τυρκουάζ” αγκαλιά του νησιού, στην πισίνα του Ποσειδωνίου. Αν είναι να μας βρει η βροχή, ας μας βρει εκεί…Μας βρήκε. Και το καταευχαριστηθήκαμε!
Δεν ξέρω λοιπόν τι γίνεται εκεί, αλλά εδώ στις Σπέτσες βρέχει. Πολύ. Και είναι ωραία…Είναι ξεκούραστα, απολαμβάνουμε όλα όσα η ζέστη δεν μας επέτρεπε τους προηγούμενους μήνες, όλα όσα χρειάζομαι είναι η παρέα της κόρης μου, και ένα βιβλίο

broxi first
Follow me…

broxi second

Αφού διάβασα όλο το καλοκαίρι καμιά εικοσαριά βιβλία -θα σας τα προτείνω σε άλλο post-, άφησα τις 662 απολαυστικές σελίδες της Lucida Riley για τις ημέρες του Σεπτεμβρίου…Bliss!

 

broxi1

broxi1b

Οι Κόρες των Αστεριών…

Δεν ξέρω το γίνεται εκεί, αλλά εδώ βρέχει....Και είναι ωραία...

Δεν ξέρω το γίνεται εκεί, αλλά εδώ βρέχει…Και είναι ωραία…

broxi3

SPRAY À PORTER, της Kérastase!

Spray À Porter, της Kérastase!

Poolside stories...

Poolside stories with Kérastase…

Δίνει look παραλίας και σαγηνευτικά κυματιστά μαλλιά, όπως το αλάτι της θάλασσας, χωρίς να κολλάει...

Δίνει look παραλίας και φυσικά μεν, συγκλονιστικά δε κυματιστά μαλλιά, όπως το αλάτι της θάλασσας, χωρίς να κολλάει…Απαραίτητα μαζί μας τόσο στην πισίνα όσο και στην πόλη…

broxi7

Spray για επιμελώς ατημέλητο look παραλίας…

Η βροχή, βροχή, αλλά και τα κυμματιστά μαλλιά φυσικά και λαμπερά...

Η βροχή, βροχή, αλλά και τα κυμματιστά μαλλιά φυσικά και λαμπερά…

broxi8

14203317_10154541779007229_2895576290978165831_n

broxi9

Καλή συνέχεια, summer is still on! 🙂

error: Content is protected !!