ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δεν είναι Παγωτό, είναι Twinkle!

Ok! Όλα τα Pop Up Projects μας έχουν γεύση Kayak -εννοείται!- απλά, αυτή την φορά, η καλύτερη και πιο πολυβραβευμένη Ελληνική εταιρία παγωτών ξεπέρασε και τον εαυτό της!
Με σύνθημα “Δεν είναι Παγωτό, είναι Γιορτή”, τα αγαπημένα μας Kayak πέρα από κάθε φαντασία, και μεράκι, δημιούργησαν την συγκλονιστική γεύση Βέλγικη Σοκολάτα με Μαυροδάφνη, και την αφιερώνουν στο The Pop Up Project “Twinkle”!

Επιλέγοντας ευφάνταστα γευστικά μονοπάτια, «δένοντας» αρμονικά τη δημιουργικότητα με τη σιγουριά του κλασικού, η Kayak πετυχαίνει το απρόβλεπτο…
Το premium παγωτό της Kayak δημιουργείται με φρέσκο ελληνικό γάλα και φρέσκια κρέμα γάλακτος. Για το φετινό εορταστικό τραπέζι η πιο αγαπημένη και πολυ-βραβευμένη Ελληνική εταιρία, ανάμειξε στην αυθεντική συνταγή την εξαιρετικής ποιότητας Βέλγικη σοκολάτα και τον οίνο Μαυροδάφνη!
Παγωτό Βέλγικη Σοκολάτα Μαυροδάφνη. Η πλούσια εκλεκτή Βέλγικη σοκολάτα πλυμμηρίζει τον ουρανίσκο αφήνοντας μια αίσθηση πληρότητας, η οποία απογειώνεται με την μεγάλης αρωματικής διάρκειας επίγευση που αφήνει η πικάντικη και μεθυστική αίσθηση της μαυροδάφνης.
Δύο αγαπημένες γεύσεις ενώνονται σε μία συγχορδία αισθήσεων για να εμπλουτίσουν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας με μία γιορτινή νότα ξαφνιάσματος.

unnamed

Σας περιμένουμε όλους μεθαύριο λοιπόν Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο The Pop Up Project “Twinkle”, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, για να κεράσουμε εσάς την συγκλονιστική αυτή νέα γεύση της Kayak, και τις “παραδοσιακές” αγαπημένες γεύσεις του παγωτατζή, τους μικρούς μας φίλους!

Δεν είναι Παγωτό, είναι Twinkle!!!

Spread the news & Join us!

error: Content is protected !!