Δεν είμαι πολιτικός και δεν έχω πολιτικές φιλοδοξίες.

09/04/2019 • EDITORIALS

Δεν είμαι πολιτικός και δεν έχω πολιτικές φιλοδοξίες. Όσοι με γνωρίζετε, είναι μέσω της δημοσιογραφικής μου σταδιοδρομίας σε Αθηναϊκές εφημερίδες και περιοδικά, ενώ από το 2012 ξεκίνησα με επιτυχία το δικό μου «μέσο», το fayscontrol.gr, το πιο επιδραστικό lifestyle site.
Η συνέπεια μου σε ό,τι τόσα χρόνια υποστηρίζω μέσα από τα κείμενα μου και η επιμονή μου στην προβολή συμπολιτών μας με έντονη κοινωνική, πολιτιστική και φιλανθρωπική δράση, αποτελούσαν πάντα τα αδιαπραγμάτευτα στοιχεία της επαγγελματικής μου πορείας. Εργάζομαι ανελλιπώς τη μισή ζωή μου και η στήριξη του αγαπημένου μου αναγνωστικού κοινού αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβεβαίωση της βαθιάς μου πεποίθησης ότι το ήθος, η ευγένεια, η καλλιέργεια και το αίσθημα δικαίου συμπληρώνουν τις μικρές καθημερινές αλλά και κορυφαίες στιγμές μας και μας κάνουν καλύτερους σαν άτομα και σαν κοινωνικό σύνολο.
Κατοικώ από επιλογή τα τελευταία είκοσι χρόνια στη Φιλοθέη, και είμαι ιδιαιτέρως περήφανη και ευγνώμων για την ποιότητα ζωής που απολαμβάνουμε, και κυρίως για τα παιδιά που μεγαλώνουν στο όμορφο και ασφαλές προάστιο μας.


Επειδή πιστεύω ότι, όταν λαμβάνεις απλόχερα, πρέπει και να ανταποδίδεις, όπως ήδη μπορεί να γνωρίζετε, αποφάσισα να συμπαραταχθώ με τον Παντελή Ξυριδάκη στο ήδη επιτυχημένο δημαρχιακό του έργο, και να εκτεθώ ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Ψυχικού/Φιλοθέης, με τη «Συμμαχία Πολιτών».
Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, από όλες τις δημοτικές κοινότητες, προσφέροντας ενεργά ό,τι είναι δυνατό από πλευράς μου για να διατηρήσουμε, και να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Δήμου μας που τον κάνουν μοναδικό.
Δεν είμαι πολιτικός και δεν έχω πολιτικές φιλοδοξίες. Δεν είμαι άεργη και δεν περιμένω να καταξιωθώ μέσα από την ενασχόληση μου με τον Δήμο. Είμαι όμως αποφασισμένη να φέρω με επιτυχία εις πέρας όλα όσα αναλάβω για το συμφέρον του Δήμου μας, και θα το κάνω, όπως έχω μάθει να κάνω με όλα όσα καταπιάνομαι και υπογράφω χρόνια τώρα. Το μότο μου είναι “Makers gonna Make” και η επιτυχία, μονόδρομος.

Ζητάω την στήριξη των συνδημοτών μου,

Φαίη Μπέη

Φωτογραφίες: Έφη Χαλιορή-Λουκάκου

One Response to Δεν είμαι πολιτικός και δεν έχω πολιτικές φιλοδοξίες.

  1. Rose Michaelides says:

    Τυχεροι οι κατοικοι της περιοχης αν εκλεγεις. Θα προσφερεις πολλα. Ευτυχως δεν μενω Ελλαδα ετσι η γνωμη μου δεν επιρεαζεται απο την τρελλα του πολιτικου σκηνικου ή των οποιων συμφεροντων. Τυχαια γνωρισα την Φαιη μεσα απο την δουλεια της.
    Δεν θα χρησιμοποιησω τη λεξη ινφλουενσερ που απεχθανομαι. Ειναι μια κυρια εξυπνη ομορφη δημιουργικη. Που εξελιξε τον εαυτο της και τη δουλεια της μεσα απο ευγενεια και πολλη προσπαθεια και ονειρα. Ναι. Μπορει να σε επιρεασει γιατι σε κανει να θελεις και συ να προσπαθεις για πιο ομορφα και καλυτερα πραγματα. Ξερεις οτι θα σταθει διπλα σου εστω αν της εισαι αγνωστη αν πιστεψει οτι και συ νοιαζεσαι για ομορφια στη ζωη. Και μην ξεγιελιομαστε. Ουτε τα ακριβα πραγματα ουτε τα λεφτα ουτε ενα οικογενειακο ονομα αγοραζουν στυλ ηθος ή ευγενεια. Ειναι ενα μεγαλο πακετο να εισαι τοσο λαμπερος και η Φαιη το εχει. Της ευχομαι καθε επιτυχια με ολη μου την αγαπη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons