ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δείπνο σε υπέροχη ταράτσα με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη!

Πρόσκληση σε δείπνο για στενούς φίλους έκαναν η Ντίνα και ο Κώστας Κωνσταντόπουλος, ιδιοκτήτες της εταιρείας γυναικείας ένδυσης DINA, με αφορμή το νέο επαγγελματικό project, που φιλοξενείται στην «καρδιά» του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

Στη θέση των παλιών γραφείων της εταιρείας τους, δημιουργήθηκαν στιλάτα διαμερίσματα, που θα γίνουν Airbnb καταλύματα. Ιδανικό σημείο για τους ταξιδιώτες που θέλουν να συνδυάσουν υψηλή διαμονή με ανέσεις και να ζήσουν τον παλμό της πόλης, στο σημείο εκείνο όπου οι σχεδόν όλοι οι δρόμοι είναι πεζοδρομημένοι. Είναι μαγικό από τα τεράστια παράθυρα της κρεβατοκάμαρας να αντικρίζεις την Ακρόπολη και τον λόφο της Πνύκας και από το σαλόνι να βλέπεις τον Λυκαβηττό, δίνοντας μία νέα πνοή σε μία από τις πιο κλασικές πολυκατοικίες του κέντρου.

Το εκπληκτικό art de la table και στο φόντο η Ακρόπολη

ΜΑΙΡΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ ΓΩΓΩ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΑΝΑΤΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΙΖΟΣ ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Με αφορμή τα εγκαίνια του χώρου, η Ντίνα και ο Κώστας Κωνσταντόπουλος κάλεσαν φίλους και συνεργάτες στην όμορφα διαμορφωμένη ταράτσα του κτιρίου, όπου όλοι απήλαυσαν την Αθήνα από ψηλά, με τον ουρανό να βάφεται με τα ωραιότερα χρώματα και την Ακρόπολη να δίνει έξτρα λάμψη με το φως της.

ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ

ΜΑΙΡΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΙΚΟΣ

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!