ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δείπνο προς τιμήν της Monica Bellucci υπό το φως της πανσελήνου στο Μουσείο της Ακρόπολης!

Δείπνο προς τιμήν της Monica Bellucci, του σκηνοθέτη, συγγραφέα και παραγωγού Tom Volf, του παραγωγού του Lykofos, Γιώργου Λυκιαρδόπουλου και του χαρισματικού μαέστρου Γιώργου Πέτρου, παρέθεσε η ιταλική Fantinel της κυρίας Άντας Ηλιοπούλου, στο Μουσείο της Ακρόπολης για να τιμήσει όλους τους συνεργάτες καθώς και τους χορηγούς των εκδηλώσεων και των παραστάσεων της ηθοποιού στο Ηρώδειο. Η δεξίωση ξεκίνησε με το κοκτεϊλ Casta Diva με το διάσημο βραβευμένο prosecco One & Only. Στο πιάνο η κυρία Ελένη Ξυδιά έπαιζε γνωστά κομμάτια από soundtrack της Monica Bellucci, όπως το Malena αλλά και κομμάτια του Μάνου Χατζηδάκι. Οι καλεσμένοι, προσήλθαν στο Μουσείο της Ακρόπολης αμέσως μετά το τέλος της τελευταίας παράστασης “Maria Callas: Letters and Memories” στο Ηρώδειο, όπως και η πρωταγωνίστρια της βραδιάς, η οποία συνοδευόταν από τον Τομ Βολφ, τον Έλληνα παραγωγό της Γιώργο Λυκιαρδόπουλο και το team της. Tη Μόνικα Μπελούτσι υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Μουσείου, κύριος Νίκος Σταμπολίδης, ο οποίος την καλωσόρισε ξεναγώντας την στα σημαντικότερα ευρήματα από την αθηναϊκή Ακρόπολη.

Η Monica Bellucci με τον Διευθυντή του Μουσείου Νίκο Σταμπολίδη

Το δείπνο -την υπογραφή του chef Φίλιππου Δημόπουλου– πραγματοποιήθηκε στις κομψές ροτόντες με θέα την Ακρόπολη, στολισμένες με άστερ, τριαντάφυλλα, ορτανσίες, πλουμόζ και σελόσια από την μοναδική Antoinetta Koutsouradi.

Ο μαέστρος Γιώργος Πέτρου, ο παραγωγός του Lykofos Γιώργος Λυκιαρδόπουλος , η Στέλλα Καρμίρη και ο Χρήστος Χωμενίδης

Η οικοδέσποινα της βραδιάς, Ada Ηλιοπούλου υποδέχεται την Monica Bellucci

Ζετα Γκραφ, Κατερίνα Παναγοπούλου

Μάνος Γαβράς, Μαρίνα Βερνίκου

Γιώργος Μελισσανίδης, Σίσσυ Κωνσταντινίδου

H Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά Ειρήνη Νταϊφά με τον Tom Volf.

Η Στέλλα Καρμίρη και η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου

Μαρία Ναυπλιώτου

Η Μαρία Σπανού, ο Φώτης και η Εβελίνα Κοκοτού

Ο παραγωγός του Lykofos Γιώργος Λυκιαρδόπουλος, η Ορσαλία Παρθένη, η Στέλλα Καρμίρη και ο Παντελής Γκούδης

Φώτης Σεργουλόπουλος, Χρήστος Χωμενίδης

Δωροθέα Μερκούρη, Γαλάτεια Λασκαράκη

Τάκης Ζαχαράτος, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη

Ghassan Abu Ghazaleh και η σύζυγός του Lydija

Μάκης Κασνακίδης και η Μαρίλια Βαζαίου

Αλέξανδρος Κασσανδρινός, Θοδωρής Θεοδωρίδης

Το δείπνο -την υπογραφή του chef Φίλιππου Δημόπουλου- πραγματοποιήθηκε στις κομψές ροτόντες με θέα την Ακρόπολη, στολισμένες με άστερ, τριαντάφυλλα, ορτανσίες, πλουμόζ και σελόσια από την μοναδική Antoinetta Koutsouradi.

Οι βραβευμένοι οίνοι Fantinel προσφέρθηκαν στους καλεσμένους

O Κωνσταντίνος Σπανός (FANTINEL), ο Sieben Andreas- Πρόεδρος BMW Hellas , o Γιώργος Σπανός-Διευθύνων Σύμβουλος Σπανός ΑΕ, η Monica Bellucci , η Ada Ηλιοπούλου (Fantinel) , η Μαρία Σπανού-Πρόεδρος Σπανός ΑΕ

Μανταλένα Καϊλή, Εύα Καϊλη, Ορσαλία Παρθένη

Ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς ήταν και η Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά Ειρήνη Νταϊφά , ο Γιώργος Μελισσανίδης και η Σίσσυ Κωνσταντινίδου, η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Χρυσή Βαρδινογιάννη, η Ζέτα Γκραφ, ο Γιώργος Σπανός-Διευθύνων Σύμβουλος Σπανός ΑΕ, η Μαρία Σπανού-Πρόεδρος Σπανός ΑΕ, ο Andreas Sieben – Πρόεδρος BMW Hellas και η σύζυγος του καθώς και στελέχη των εταιριών Spanos S.A. και BMW HELLAS, ο Κωνσταντίνος Σπανός (FANTINEL), η Ελένη Ηλιοπούλου (FANTINEL), η Γιώτα Χουλιάρα και στελέχη του ΘΕΟΝΗ, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Ανδρέας Ψυχάρης , η Μαρίλια Βαζαίου και ο Μάκης Κασνακίδης , ο Φώτης Κοκκοτός και η Εβελίνα Κοκκοτού, η Εύα Καϊλή με την αδερφή της Μανταλένα, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Χρήστος Χωμενίδης , η Μαρία Ναυπλιώτου, η Ορσαλία Παρθένη με τον Παντελή Γκούδη και η Δωροθέα Μερκούρη.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!