Δείπνο για εκλεκτούς καλεσμένους προς τιμή του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Βασιλικής Όπερας του Covent Garden!

04/05/2022 • LIFESTYLE

Προς τιμή του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Βασιλικής Όπερας του Covent Garden, του κου Peter Katona, διοργάνωσε δείπνο ο Γιώργος Ντάβλας, με εκλεκτούς καλεσμένους, στο ILIOS Restaurant, που βρίσκεται στην αγκαλιά της στοάς Σπυρομήλιου στο City Link. O αγαπητός μετρ των δημοσίων σχέσεων και συγγραφέας του Opera Tables, θέλησε με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει τον κο Peter Katona για τη πολύτιμη βοήθεια και συμβολή του στο βιβλίο – ωδή στην όπερα και τo art de la table.

Ο μερτ των δημοσίων σχέσεων και συγγραφέας του Opera Tables, Γιώργος Ντάβλας, με την σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του private dinner που έδωσαν το παρόν και απόλαυσαν την ζεστή φιλοξενία του ILIOS Restaurant, ήταν η σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη, η υψίφωνος Έλενα Κελεσίδη, η Λυδία Αγγελοπούλου, η εικαστικός Φένυ Μπούζα και η prima ballerina της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ελεάνα Ανδρεούδη.

Η εικαστικός Φένυ Μπούζα και η prima ballerina της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ελεάνα Ανδρεούδη.

Η Λυδία Αγγελοπούλου με τον Πολ Κολ.

Οι φωτογραφίσεις για το βιβλίο Opera Tables πραγματοποιήθηκαν σε 33 πόλεις του κόσμου για να αποδώσουν ιδανικά την ξεχωριστή ομορφιά και αισθητική της κάθε όπερας, αλλά και να δημιουργήσει θεατρικά τραπέζια, το καθένα με την δική του θεματολογία. Μέσα από τις πλούσιες συνθέσεις, είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στη μαγεία και τη περιπέτεια της παγκόσμιας λυρικής σκηνής και τον ενθουσιασμό των εμπνευσμένων προτάσεων διακόσμησης του τραπεζιού ενός ιδιαίτερου καλέσματος.

Ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία να δει χειρόγραφες επιστολές ανθρώπων της όπερας προς στον συγγραφέα, αλλά και να διαβάσει προσωπικές εμπειρίες από τις εμφανίσεις σημαντικών καλλιτεχνών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons