ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Island:To opening party του απόλυτου διεθνούς προορισμού!

Το opening party του Island το βράδυ της Πέμπτης ήταν φέτος μια μεγάλη γιορτή που σηματοδότησε την έναρξη του καλοκαιριού!

Κωνσταντίνος Αργυρός και Χρύσανθος Πανάς

Ο χώρος ανανεωμένος σε ανοιχτόχρωμους τόνους, η κουζίνα κορυφαία υπό την καθοδήγηση του executive chef Νίκου Σκλήρα, που από φέτος προτείνεται από το Michelin Guide και η μουσική πιο απογειωτική από ποτέ.  Οι έμπειροι mixologists και bartenders του Island έχουν δημιουργήσει τα πιο ιδιαίτερα καλοκαιρινά cocktails ενώ το sushi corner εξακολουθεί να είναι από τα καλύτερα διεθνώς.


Το Island κατάμεστο από πανέμορφο κόσμο από Ελλάδα και εξωτερικό,  σκόρπισε αισιοδοξία και έδειξε ότι η καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας είναι εδώ.
Το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων που ακολούθησε τους ρυθμούς της μουσικής σήμανε την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και έλουσε τον ουρανό με χρώματα, ενώ οι χορευτές απογείωσαν τη βραδιά και την διάθεση του κοινού που χόρευε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Gaia Mercuri, Άγγελος Λάτσιος, Άρης Αργυρόπουλος

Με ένα line up φεστιβαλικού ύφους από DJs-καλλιτέχνες παγκόσμιας εμβέλειας, το Island κατάφερε να γίνει προορισμός για το διεθνές ποιοτικό κοινό.

Rana Zein, Χρύσανθος Πανάς

Άρης & Δημήτρης Αργυρόπουλος

Κατερίνα Ρόπα, Σπύρος Πανάς

Lil Koni, Light

Έβελυν Καζαντζόγλου, Γιώργος Μπόλμπασης

Ζέτα Τσακούμη, Δημήτρης Τσακούμης

Χριστίνα Κοντοβά

Μαντώ Μεταξά, Ντιμ Κούσης, Χριστίνα Ασσανάκη

Ντέλλα Παίζη, Μέμος, Καταπόδης, Αλεξάνδρα Παράσχη

Shaad Moj, Φανή Σταφυλλοπάτη, Maya Avigad, Φιλίππα Λυμπέρη

Νιώθοντας ότι οι στιγμές μας είναι πιο πολύτιμες από ποτέ, θα απολαύσουμε αυτό το καλοκαίρι μοναδικά στο νησί της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

error: Content is protected !!