ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Daisy’s Nursery School: Έτοιμος ο πρότυπος δίγλωσσος Βρεφονηπιακός Σταθμός της Ναλίτας Καρρέρ!

Το είπε και το έκανε το Ναλιτάκι. Η Ναλίτα Καρρέρ, την οποία χρόνια τώρα θυμάμαι να εκμυστηρεύεται το όνειρο της σε όσους εμπιστευόταν και αγαπούσε. Να δημιουργήσει έναν πρότυπο Βρεφονηπιακό Σταθμό υψηλών προδιαγραφών, μέγιστης παιδικής ασφάλειας και κορυφαίας αισθητικής. “Έναν πρότυπο Βρεφονηπιακό Σταθμό με τα εκπαιδευτικά standard των αντίστοιχων Βρετανικών και την “ομπρέλα” της ελληνικής τρυφερής ιδιοσυγκρασίας”, όπως συνήθιζε να μου λέει συχνά πυκνά.
Αυτός ο πρότυπος δίγλωσσος Βρεφονηπιακός Σταθμός, το Daisy’s Nursery School είναι πλέον γεγονός, και αποτελεί ήδη το στολίδι στο Καπανδρίτι, προσφέροντας υψηλές και καινοτόμες υπηρεσίες μοναδικών προδιαγραφών που καλύπτουν πρωτόγνωρες για την Ελλάδα υπηρεσίες στον χώρο των βρεφονηπιακών σταθμών. Όπως ακριβώς το ονειρευόταν και το σχεδίασε η Ναλίτα Καρρέρ.

Το Daisy’s Nursery School στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο 1.000 τ.μ. , όπου κατασκευάστηκε με τα πιο σύγχρονα και ασφαλή υλικά για να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού, ώστε οι γονείς να μπορούν να εμπιστευτούν τη διαπαιδαγώγηση και τη φύλαξη των παιδιών τους με ασφάλεια και σιγουριά.

Ειδικοί διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώροι 3 στρεμμάτων περιβάλλουν τις κτιριακές εγκαταστάσεις και κατατάσσουν το Daisy’ s Nursery School σαν μία πρότυπη ευρωπαϊκή βρεφονηπιακή μονάδα, μοναδική στην Ελλάδα.

Όπως όμως έχουν δοθεί αυστηρές προδιαγραφές στις κτιριακές εγκαταστάσεις και στους περιβαλλοντολογικούς χώρους, έχουν αντίστοιχα δοθεί και στο έμψυχο υλικό που θα πλαισιώνει το Daisy’ s Nursery School.

Η Ναλίτα Καρρέρ με την κόρη της Νταίζη Κοκκάλα

Η εμπνεύστρια του Daisy’ s Nursery School, Ναλίτα Καρρέρ λέει στο Fay’s Control για την δημιουργία και το όραμα του χώρου:
«Μεγάλωσα σε μία αστική οικογένεια η οποία έδινε ιδιαίτερη έμφαση στη μόρφωση των παιδιών της. Τα αδέλφια μου κι εγώ μάθαμε γερμανικά εκ γενετής και στην ηλικία των δέκα ετών μιλούσαμε καλά τρεις ξένες γλώσσες ο καθένας μας. Έτσι όταν έγινα μητέρα θέλησα να δώσω και στην δική μου κόρη, την Νταίζη, την αντίστοιχη μόρφωση. Για αυτό ακριβώς το λόγο άρχισα να διερευνώ τις προοπτικές που υπήρχαν στον τομέα της προσχολικής αγωγής-εκπαίδευσης και ενός ωραίου και ασφαλούς περιβάλλοντος για να περνά τις ώρες της δημιουργικά ως μικρό παιδί.
Βλέποντας το κενό που υπήρχε, στο να καλύψουν δηλαδή οι βρεφονηπιακοί σταθμοί τα στάνταρ που αναζητούσα, οραματίστηκα την δημιουργία ενός χώρου όπου οι γονείς θα μπορούσαν με εμπιστοσύνη να αφήσουν τα παιδιά τους, ώστε αυτά να μπορούν να παίξουν με ασφάλεια, συνδυάζοντας παράλληλα τη δημιουργική απασχόληση. Να μπορούν να μαθαίνουν από μωρά να μιλούν αγγλικά, να τρώνε όλες τις κατηγορίες τροφών και να τηρούν τους κανόνες σωστής αγωγής στο τραπέζι.
Επίσης, να μπορεί να εξυπηρετηθεί και η πολυάσχολη μητέρα με παιδάκι στο δημοτικό, δίνοντας της τη δυνατότητα να το αφήσει το απόγευμα στο έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό και στο ασφαλές περιβάλλον του Daisy’ s Nursery School , μένοντας ήσυχη ότι έχει μελετήσει για την επομένη ημέρα.Αυτό που ήθελα εγώ ως μητέρα να προσφέρω στο δικό μου παιδί, θέλω σήμερα να τα κάνω πράξη στο Daisy.s Nursery School.»

Το Daisy’ s Nursery School είναι ένας πρότυπος δίγλωσσος βρεφικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο που παρέχει:
Δημιουργική Απασχόληση
Summer Camp για τα παιδιά έως τρίτη δημοτικού.
Μελέτη παιδιών δημοτικού υπό την επίβλεψη φιλόλογου
Φύλαξη παιδιών στον παιδότοπο του DNS
Ένα ιδιαίτερο εσωτερικά και εξωτερικά περιβάλλον πληρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική
Υψηλών προδιαγραφών παιχνίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
Σωστή διατροφή των παιδιών
Σπορ με συνεργαζόμενους ομίλους (ιππασία, τένις, κολύμβηση)

Για πληροφορίες για το Daisy’s Nursery School μπορείτε να καλέσετε στο 2295 054550 ή να μπείτε εδώ και εδώ.

Daisy’s Nursery School: Ρήγα Φεραίου (Λεωφόρος Βαρνάβα) Καπανδρίτη.

Συγχαρητήρια Ναλιτάκι. Είναι σπουδαίο να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Καλή επιτυχία και σε αυτό το υπέροχο όνειρο σου… 

error: Content is protected !!