ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δάφνη Βαλέντε: “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας” σε μαγεμένο Αθηναϊκό δάσος της Αρχαίας Ελλάδας!

Μετά από αυτό το μεγάλο διάστημα κοινωνικής απόστασης, η Δάφνη Βαλέντε αισθάνεται ότι το καλοκαίρι του 2022 θα είναι μια εποχή γεμάτη οικειότητα, τρυφερότητα και ερωτισμό!
Η έμπνευση για τη συλλογή της έρχεται από το έργο του William Shakespeare ‘Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας’ που διαδραματίζεται στην Αρχαία Ελλάδα, σε ένα μαγεμένο Αθηναϊκό δάσος.


Η συλλογή της ισορροπεί ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, ανάμεσα στο γήινο Διονυσιακό αισθησιασμό και στην εύθραυστη νεραϊδίσια ελαφρότητα, σε μια συμβολική εκδήλωση του ξυπνήματος των αισθήσεων.


Η χαρά της ζωής εκφράζεται με μια εκρηκτική παλέτα ζωηρών χρωμάτων που συνυπάρχουν αρμονικά με τα βαθιά, γήινα χρώματα του μαγεμένου δάσους, ενώ τα ανάγλυφα πλισέ της Δάφνης ακολουθούν μια νέα γεωμετρική απόδοση των Αρχαιοελληνικών γραμμών, με απροσδόκητα ντραπέ, ώστε να είναι αρεστά στα σύγχρονα ξωτικά! Το ‘Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας’ είναι μια εμπνευσμένη, χαλαρή, αισθησιακή και προκλητική συλλογή για ένα μακρύ παραμυθένιο Ελληνικό καλοκαίρι.

Photography: Christos Predoulis
Makeup & Hairstyle: Thaleia Tzanetis lab
Model: Alina Brychko at d.models
Video: Stephen Chatzis
Assistant photographer: Anthi Vafeiadi

error: Content is protected !!