ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Costa Navarino γιορτάζει την περίοδο συγκομιδής!

Olive harvesting 2Η Costa Navarino, ο προορισμός αειφόρου ανάπτυξης, καλωσορίζει τη φετινή περίοδο συγκομιδής με μια ποικιλία από αυθεντικές εμπειρίες που γιορτάζουν την πλούσια γαστρονομία της περιοχής και προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν την ποικιλία των παραδοσιακών προϊόντων διατροφής, Navarino Icons.
Το ήπιο κλίμα και οι ηλιόλουστες ημέρες, είναι η κατάλληλη περίοδος για να εξερευνήσετε την Costa Navarino μέσω μιας συναρπαστικής γαστρονομικής εμπειρίας, διαμένοντας στο The Westin Resort Costa Navarino.
Όσοι αποφασίσετε να επισκεφθείτε την Costa Navarino την περίοδο αυτή, έχετε τώρα τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε αυθεντικές δραστηριότητες, άρρηκτα συνδεδεμένες με το παρελθόν αλλά και το παρόν της περιοχής, όπως:
Συμμετοχή στη συγκομιδή της ελιάς με τον παραδοσιακό τρόπο, που αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής των Μεσσηνίων εδώ και αιώνες. Η εμπειρία ολοκληρώνεται ιδανικά με ένα γεύμα σε ένα από τα εστιατόρια της Costa Navarino, παρασκευασμένο με φρέσκα και αγνά υλικά, όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο των Navarino Icons από τους ελαιώνες  της περιοχής.
Γευσιγνωσία ελαιολάδου και μύηση από τους ειδικούς στις διάφορες ποικιλίες και στις ευεργετικές ιδιότητες του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου της Μεσσηνίας – το γνωστό από τον Όμηρο και ως «χρυσό υγρό» – που θεωρείται από τους γνώστες και λάτρεις του καλού φαγητού ως το καλύτερο παγκοσμίως.
Ή ένα μάθημα παραδοσιακής Μεσσηνιακής μαγειρικής από γυναίκες της περιοχής, που ολοκληρώνεται με ένα πλήρες γεύμα.  Πάρτε μέρος στην προετοιμασία του γεύματος χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά και τοπικές συνταγές της Πελοποννήσου, που έχουν περάσει από γενεά σε γενεά. Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία βαθύτερης γνωριμίας με την περιοχή της Μεσσηνίας, τα γαστρονομικά της έθιμα και κατ’ επέκταση, τον πολιτισμό της.
Ελάτε σε άμεση επαφή με τη φύση στη πιο όμορφη εποχή της Μεσσηνίας, ανακαλύψτε την πολιτιστική και πολιτισμική σημασία της ελιάς μέσα στο χρόνο και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά μιας περιοχής με 4.500 χρόνια ιστορίας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

error: Content is protected !!