ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Congrats!!! Είσαι η νικήτρια που θα απολαύσει μία Oxygen Therapy στο Swan Health & Wellness!

Εντάξει. Το να είναι ο Χρυσός Χορηγός του The Pop Up Project “Great Things Happen Twice!”, το Swan Health & Wellness, όπως και να το κάνουμε, σου δίνει μία χαρά παραπάνω. Και δύο και τρεις μην σου πω…

Το The Pop Up Project ολοκληρώθηκε με πιο μεγάλη επιτυχία από όση μπορούσαμε και εμείς οι ίδιες να ονειρευτούμε (και τι δεν έχω να σας πω!), το ίδιο όμως και η κλήρωση του Μεγάλου μας Χορηγού, του Swan, που έβγαλε το όνομα της αναγνώστρια μας, που κέρδισε την Oxygen Therapy!

Το Swan Health & Wellness ιδρύθηκε το 2009 και ανήκει στον όμιλο Help Pharmaceuticals, ο οποίος μετρά 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Το Swan Health&Wellness αποτελεί έναν μοντέρνο και πολυτελή χώρο, ο οποίος πληρεί τις προδιαγραφές υψηλών απαιτήσεων μέσα από μια τεράστια ποικιλία/γκάμα ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα της αισθητικής και ευεξίας με θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα καθώς και διαφορετικών ειδών μασάζ , εμπνευσμένα με μοναδικά πρωτόκολλα από την ομάδα ειδικών θεραπευτών του κέντρου. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Swan Health & Wellness έχει ανακηρυχθεί σύμφωνα με το Trip Advisor ένα από τα καλύτερα spa της Αθήνας.


Μετά από εκατοντάδες συμμετοχές που λάβαμε τόσο στο Fay’s Control λοιπόν, όσο και στα social media του The Pop Up Project, μεγάλη νικήτρια του Διαγωνισμού, αναδείχθηκε η φίλη μας Marilena Massa, που υπογράφει στο instagram ως little_marilou!

Συγχαρητήρια Μαριλένα! ?
Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πάρεις τηλέφωνο στο Swan Health & Wellness, στο ?2106829466, να δώσεις τα στοιχεία σου, και να κλείσεις το ραντεβού που σε βολεύει, ώστε να απολαύσεις την καλύτερη θεραπεία για το πρόσωπο σου, λίγο πριν τα Χριστούγεννα!?

Σου εύχομαι να είσαι πάντα τυχερή,
καλή απόλαυση,
Φαίη xxx?

error: Content is protected !!