Εδώ, στήνουμε και πίνουμε, δεν μεθάμε και δεν παχαίνουμε!

06/12/2018 • EDITORIALS

Απευθείας μετάδοση από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή και από το στήσιμο του μεγάλου διήμερου The Pop Up Project “Great Things Happen Twice!”, που ξεκινάει αύριο το πρωί!

Ανίτα Παναγοπούλου, Ιλεάνα Ισμυρίδη

Μπύρα άνευ αλκοόλ αλλά με αυθεντική γεύση FIX; Κι όμως! Η FIX Άνευ, συμπορεύεται με την εποχή και τις τάσεις της και συγχρόνως καινοτομεί, ανατρέποντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα για την μπύρα χωρίς αλκοόλ! Κι αυτό, γιατί διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση της μπύρας, αποτελώντας μια διαφορετική πρόταση για όλες εκείνες τις περιστάσεις, που επιθυμούμε να απολαύσουμε τη γεύση του αγαπημένου μας ποτού, άνευ αλκοόλ!
Άνευ αλκοόλ αλλά με την αυθεντική γεύση της αγαπημένης μας μπύρας, η FIX Άνευ μας προσφέρει απόλαυση άνευ προηγουμένου …
Πότε είναι η καλύτερη ώρα να απολαύσεις μία FIX Άνευ;
Οποιαδήποτε στιγμή που επιθυμείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου ποτό χωρίς να περιέχει αλκοόλ.
Αν είσαι στη δουλειά και λαχταράς ένα παγωμένο ποτήρι μπύρας μαζί με το μεσημεριανό σου.

θέλξη, Φαίη

Αν αποφάσισες να προσέξεις την γραμμή σου (μόνο 14 θερμίδες/100ml) και αν βρεθείς στο The Pop Up Project την Παρασκευή 7 ή το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Κατερίνα Παπαζαφειροπούλου

Φαίη, Γωγώ Βοντίτσου

Η FIX Άνευ θα βρεθεί στην εκδήλωση μόδας και θα μας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης… όπως και την δυνατότητα να προσέξουμε την διατροφή μας με τις μόνο 14 θερμίδες ανά 100ml που περιέχει. Ιδανική και για τις ώρες εργασίας, καθώς είναι άνευ αλκοόλ, η FIX Άνευ έχει ήδη γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια. Απόλαυση αυθεντικής γεύσης μπύρας, με τις λιγότερες θερμίδες, μόλις 14 θερμίδες ανά 100 ml.!
Γιατί να στερείσαι την μοναδική γεύση της αγαπημένης σου FIX ενώ μπορείς να την καταναλώσεις άνευ περιορισμών σε κάθε ευκαιρία και περίσταση;
Η FIX Άνευ είναι εδώ για να μας υπενθυμίσει πως τα ωραιότερα πράγματα τα απολαμβάνουμε άνευ τύψεων!
FIX Άνευ. Απόλαυση… άνευ προηγουμένου!

Σας περιμένουμε όλους στο The Pop Up Project αύριο Παρασκευή 7/12 και μεθαύριο Σάββατο 8/12, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons