ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Χριστουγεννιάτικη Μαγεία με τη Μόλλυ Ρόουζ!

Όλοι έτοιμοι; Ανάβουμε τα φωτάκια… Σε 48 ημέρες από σήμερα έχουμε Χριστούγεννα, η γιορτή αρχίζει!

Η Μόλλυ Ρόουζ της Πόλλυς Αντωνιάδη και οι πολυαγαπημένοι φίλοι της, σε εικονογράφηση Ramile Imac Sini, επιστρέφουν με ολοκαίνουρια παραμύθια, συνταγές γεμάτες αρώματα Χριστουγέννων, ιδέες για κατασκευές και δώρα.

Ο μύθος που ακολουθεί το μαγαζάκι της Μόλλυ Ρόουζ, λέει ότι ειδικά τους δύο τελευταίους μήνες του χρόνου, γίνεται ακόμη πιο μαγικό. Μαζί με τα γλυκά, ζυμώνονται παραμύθια, ευχές πλάθονται μαζί με τα μπισκοτάκια, δώρα πασπαλίζονται με αστερόσκονη, βαζάκια μαρμελάδας γεμίζουν με λάμψεις και σπιρτόκουτα κρύβουν υποσχέσεις.

Μα πώς γίνονται όλα αυτά;

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου, η Μόλλυ Ρόουζ μοιράζεται τα μυστικά της και μας δείχνει πως να ανακαλύψουμε την κρυμμένη μαγεία των απλών υλικών και πραγμάτων που βρίσκονται μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Η Πόλλυ Αντωνιάδη γράφει ένα βιβλίο γεμάτο μαγεία και αρώματα Χριστουγέννων!

Η Πόλλυ Αντωνιάδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάστηκε στη διαφήμιση αλλά η αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική την οδήγησε στο Λονδίνο και στην ακαδημία της Peggy Porschen. Στη συνέχεια δημιούργησε μια μικρή αλυσίδα cake shops που κατάφερε να διακριθεί και να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στο ιστορικό Covent Garden στο Λονδίνο.


Εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο «Γλυκιά καθημερινότητα» από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο το 2014, ενώ τον Οκτώβριο του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο της “Molly Rose an amazing bakery” στα αγγλικά και ένα χρόνο αργότερα το βιβλίο μεταφράστηκε και κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα με διανομή των εκδόσεων Πατάκη, με τίτλο “To Φανταστικό Ζαχαροπλαστείο της Μόλλυ Ρόουζ.”


Ακολούθησε το δεύτερο βιβλίο της Μόλλυ Ρόουζ “H Μόλλυ Ρόουζ και το συνέδριο των μελισσών” .Τον Οκτώβριο του 2022 κυκλοφόρησε το τρίτο βιβλίο “Μόλλυ Ρόουζ- Ροζμελίντα”.  Μέσα από εμπειρίες, διαδρομές, όνειρα και αναμνήσεις γεννήθηκε η Μόλλυ Ρόουζ…. σαν παραμύθι !

“Μόλλυ Ρόουζ Χριστουγεννιάτικη Μαγεία” κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.
Διανομή εκδόσεις Πατάκη.

Μπορείτε να το παραγγείλετε και από το e-shop εδώ.

error: Content is protected !!