ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Gorgeous at Thirty, Charming at Forty, Irresistible for the Rest of your Life!

“You can be gorgeous at thirty, charming at forty, and irresistible for the rest of your life!” έγραψα στο Instagram μου κάτω από αυτά τα snapshots που έβγαλα στα δοκιμαστήρια του Eponymo στο Golden Hall, και πέρα από τα άκρως κολακευτικά μηνύματα που εισέπραξα, έλαβα και πολλές -πάρα πάρα πολλές- ερωτήσεις για το συγκεκριμένο outfit.


Που ως γνωστό, είναι χαρά μου και τιμή μου να απαντάω πάντα -αλλά πάντα- στα εν λόγω μηνύματα, μιας και η μεταξύ μας αλληλογραφία είναι ό,τι σημαντικότερο για αυτό το blog, όμως μιας και αυτή τη φορά το ενδιαφέρον για το outfit ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, σκέφτηκα πως ίσως αξίζει και το δικό του post στο Fay’s Control.

Follow me…

Com’on, ποιος δεν γνωρίζει το Eponymo, το multibrand κατάστημα αφιερωμένο στα luxury brands. Αυτό που ενδεχομένως δεν γνωρίζεις ακόμη είναι πως το Eponymo, άλλαξε “γειτονιά” μέσα στο αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο, και ναι, ήμουν από τις πρώτες που έσπευσε να το επισκεφθεί.

Alberta Ferretti, Dsquared2, Moschino, Ermanno Scervino, Blumarine, N°21, είναι μέρος μόνο του συναρπαστικού παζλ των iconic συλλογών ρούχων και αξεσουάρ που μπορεί να βρεις στο εντυπωσιακό κατάστημα.

Last but not least, στον χώρο του καταστήματος οι fashionistas θα βρουν το πρώτο Shop-in-Shop της Elisabetta Franchi, ένα από τα πιο δυναμικά “made in Italy” brands.

Life is a party, dress like it!!!!

error: Content is protected !!