ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Χριστούγεννα στο Heaven on Earth!

Το κατάστημα Heaven on Earth υποδέχεται τρεις νέες, ξεχωριστές αφίξεις από ολόκληρο τον κόσμο! Τα luxury brand Compagnie de Provence, Laboratorio Olfattivo και Voluspa προστίθενται στην ήδη ευρεία γκάμα ξεχωριστών συλλογών αρωμάτων, κεριών, diffuser, home fragrance και προϊόντων προσωπικής περιποίησης του Heaven on Earth. Νέα προϊόντα ομορφιάς, που διεγείρουν τις αισθήσεις και αφήνουν το αρωματικό τους αποτύπωμα σε εσάς και τον χώρο σας, διαθέσιμα με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210-8081151.

Η γαλλικής καταγωγής Compagnie de Provence προσφέρει από το 1990 μοναδικά επιλεγμένα προϊόντα καθημερινής περιποίησης και wellbeing, όπως καλλυντικά, σαπούνια, αρώματα, κεριά και diffuser, από φυσικά υλικά, σχεδιασμένα στην περιοχή Provence της Γαλλίας. Έχοντας ως στόχο την αναβίωση του διάσημου σαπουνιού Μασσαλίας, οι ιδρυτές και φίλοι του brand ήταν οι πρώτοι που υγροποίησαν τον κλασσικό κύβο Μασσαλίας και το μετέτρεψαν σε υγρό σαπούνι. Χαρακτηριστική είναι η γυάλινη ecofriendly συσκευασία του και η 97% φυσική του σύσταση με αρώματα εμπνευσμένα από την Μεσόγειο.

Η Laboratorio Olfattivo γεννήθηκε το 2009 από την αγάπη της Daniela Caon και του Roberto Drago για τα niche αρώματα. Ο Roberto Drago, Creative Director της Laboratorio Olfattivo, εμπιστεύτηκε τις πιο διάσημες «μύτες» του χώρου ώστε να δημιουργήσει ο καθένας τους ένα ή περισσότερα αρώματα για την συλλογή. Ενδεικτικά, μία από τις πιο διάσημες συνεργασίες του είναι αυτή με τον Jean Claude Ellena, master inhouse parfumier του οίκου Hermes. H συλλογή περιλαμβάνει 24 unisex αρώματα eau de parfum και 16 αρώματα χώρου.

Η Voluspa αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρείες που δημιούργησαν φυτικά κεριά αποκλειστικά από έλαιο καρύδας. Από το 1999, οι Troy και Traci Arnsten, κατάφεραν να δημιουργήσουν κρεμώδη αρωματικά κεριά μεγάλης διάρκειας καύσης. Χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας συστατικά και συσκευασίες εξαιρετικής αισθητικής, η Voluspa δημιουργεί χειροποίητα αρωματικά diffuser και κεριά σε ποικίλες αποχρώσεις και στυλ, αληθινά κοσμήματα για τον χώρο!

error: Content is protected !!