ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δροσερές συμβουλές ομορφιάς από το Evian (μία μέρα με καύσωνα σαν τη σημερινή)!

Το evian® brumisateur με το φυσικό μεταλλικό νερό evian® από τις φημισμένες πηγές των Γαλλικών Άλπεων ενυδατώνει την επιδερμίδα με τον πιο φυσικό τρόπο. Κάθε ψέκασμα του απλώνεται ομοιόμορφα, ενυδατώνει, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

Γεννημένο στην καρδιά των Γαλλικών Άλπεων πριν από 15.000 χρόνια, το φυσικό μεταλλικό νερό evian® είναι ένα γεωλογικό θαύμα. Βαθιά μέσα στη γη, τέλεια προστατευμένο, κάθε σταγονίδιο ακολουθεί ένα ταξίδι 15 ετών κατά το οποίο φιλτράρεται και εμπλουτίζεται για να αποκτήσει τέλεια ισορροπία μετάλλων. Αυτό το πραγματικό θαύμα της φύσης είναι απαλλαγμένο από κάθε χημική επεξεργασία.

Το evian® brumisateur με την ελαφριά και κομψή συσκευασία του, γίνεται κομμάτι της καθημερινής περιποίησης και σας ακολουθεί παντού: στο αυτοκίνητο, στο αεροπλάνο (50ml), στο γυμναστήριο, στο βρεφικό καρότσι ή στην παραλία χαρίζοντας στην επιδερμίδα μια υπέροχη αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας.

Οι χρήσεις των προϊόντων δεν σταματούν στην άμεση ενυδάτωση τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, αλλά εκτείνονται σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας μας. Πιο συγκεκριμένα, αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο κατά την άθληση,  ζωντανεύει και σταθεροποιεί το μακιγιάζ, καταπραΰνει και ανακουφίζει κατά την αλλαγή πάνας την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα*καθώς έχει ουδέτερο PH, βρίσκοντας έτσι τη θέση του στην τσάντα του καθενός!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

• Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ζωντανέψετε το μακιγιάζ σας

Το βράδυ ολοκληρώστε το ντεμακιγιάζ με το evian® brumisateur για καθαρό και φρέσκο δέρμα.

Μείνετε ενυδατωμένοι, ένα κύμα ζέστης είναι και θα περάσει! 💙

error: Content is protected !!