ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Chateau Miraval: Rosé  all day!

Μια αξέχαστη βραδιά με… χολιγουντιανή λάμψη έζησαν οι καλεσμένοι της εταιρείας Jeroboam  και του περίφημου Chateau Miraval, στο εστιατόριο Mythos by Divani, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Το διάσημο Chateau στη Νότια Γαλλία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο για τους star ιδιοκτήτες του, Brad Pitt και Angelina Jolie, όσο και για τα εξαιρετικά κρασιά που παράγονται στους αμπελώνες του με ναυαρχίδα το Miraval Rose.

Επίτιμος καλεσμένος, ο Thomas Perrin, συνιδιοκτήτης του διάσημου ζευγαριού και οινολόγος του Chateau Miraval καθώς και μέλος 5ης γενιάς της θρυλικής οικογένειας Perrin -με ιστορία στην οινοποίηση στην κοιλάδα του Ροδανού από το 1909-, o oποίος βρέθηκε για λίγες μέρες στην Αθήνα για να μυήσει το οινόφιλο κοινό στα μυστικά του Chateau Miraval.

THOMAS PERRIN, ΑΝΘΗ ΡΕΡΡΕ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΥΧΑΡΗΣ

Εκεί, στην καρδιά της Προβηγκίας, ο Οίκος Perrin ενώνει την εμπειρία του και το πάθος για το κρασί με αυτό των Brad Pitt και Angelina Jolie και παράγουν το μοναδικό κρασί που έχει σαγηνεύσει wine lovers αλλά και wine experts σε όλο τον κόσμο, αποτελώντας σημείο αναφοράς για την περιοχή.
Οι καλεσμένοι του Miraval Party είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη γεύση και τα αρώματα της Νότιας Γαλλίας μέσα από τις εκλεκτές ετικέτες του κτήματος και τις γαστρονομικές προτάσεις των σεφ του εστιατορίου. Την ίδια στιγμή οι μελωδικοί ήχοι της γαλλικής μπάντας «Les Enfants de Pigalle» οι μουσικές επιλογές του Dj Dimitriadis και οι φωνές της Courtney Parker και της Josephine απογείωσαν την βραδιά που εξελίχθηκε σε ένα μοναδικό party.

ΜΑΣΑ ΦΑΣΟΥΛΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ, ΒΑΝΕΣΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ

ΑΓΑΘΗ ΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΑΝΘΗ ΡΕΡΡΕ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΛΙΛΑ ΘΕΟΔΩΣΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΒΑΝΗΣ

DJ DIMITRIADIS

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΙΝΑ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΝΕΤΑΣ

ΤΑΜΑΡΑ ΖΕΙΝ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΙΑ ΔΙΒΑΝΗ

Credits: Papadakis Press

error: Content is protected !!