ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Celebration: 8 Years at Matsuhisa Athens!

Το Matsuhisa Athens καλωσορίζει το Νοέμβριο, με εορταστική διάθεση, για τα 8 χρόνια από το μεγάλο opening, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.
Οκτώ χρόνια αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους λάτρεις της Ιαπωνικής κουζίνας σε ένα ταξίδι που συνεχίζεται.
Από τις 23 Νοεμβρίου, οι chef του Matsuhisa Athens, Βασίλης Παπαθεοδώρου και Τόνυ Βρατσάνος, μας προσκαλούν σε μία μοναδική γευστική εμπειρία, έχοντας σχεδιάσει ένα ξεχωριστό μενού 6 πιάτων, που όλα αυτά τα χρόνια, αναδείχτηκαν ως κορυφαία, χάρη στην δική μας προτίμηση και αφοσίωση.
Αγαπημένα πιάτα του “Festive Menu” τόσο από την ποικιλία του sushi bar όσο και από εκείνη των special hot dishes. Μπορείτε να το απολαύσετε, κάθε μέρα από την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου (από τις 19.30 έως τις 23.00) και το Σαββατοκύριακο από το μεσημέρι, στην τιμή των 45€, συνοδεία των cremant de Bordeaux brut για τους κυρίους και cremant de Bordeaux rose για τις κύριες .
Για την ολοκληρωμένη εμπειρία, επιλέξτε ένα από τα ξεχωριστά cocktail του Χάρη Γεωργόπουλου, το “Japanese Sour” με sake rock ή το “From Beverly Hills to Athens” με βάση το gin στον μοναδικό χώρο του Martini Lounge.

ok studioreskos1686

“Festive MENU”:
Περιορισμένες θέσεις.
Διαθέσιμο: Τετάρτη- Παρασκευή:19.30 – 23.00,
Σάββατο: 14:30 έως 23:30 και Κυριακή: 14:00 – 20:30
Για κρατήσεις: 210 8960510

error: Content is protected !!