ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Γλυφάδα πλημμύρισε από τα αρώματα της Jo Malone!

Και ξαφνικά, η Γλυφάδα πλημμύρισε από τα υπέροχα αρώματα της Jo Malone... Η νέα boutique στο νούμερο 35 της γωνίας Α. Μεταξά & Ζησιμοπούλου είναι γεγονός και φιλοξενεί ήδη τα αρώματα του βρετανικού Οίκου. Ο Οίκος Jo Malone London ενορχηστρώνει ένα κόσμο πολυτέλειας εμπνευσμένο από τη σύγχρονη βρετανική κουλτούρα, μαζί με συνεργασίες με παγκοσμίου φήμης αρωματοποιούς και δημιουργικά ταλέντα από το Λονδίνο. Πάντα στην πρώτη γραμμή της αρωματοποιίας.

Follow me...

Follow me…

Καλώς ορίσατε στον κόσμο της Jo Malone London. Ανακαλύψτε τα μοναδικά βρετανικά αρώματα, από το τελευταίο άρωμα Basil & Neroli, μέχρι το αυθεντικό και σύγχρονα κλασικό Lime Basil & Mandarin. Κάθε άρωμα έχει δημιουργηθεί από συστατικά υψηλής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένα και ιδιαίτερα απλά, αλλά πάντα αναπάντεχα. Τυλιγμένα στο εικονικό κρεμ και μαύρο κουτί.
Οι boutiques Jo Malone London αναμειγνύουν την αγγλική κουλτούρα με τον νεωτερισμό. Έπιπλα που αναδεικνύουν τη βρετανική κληρονομιά σε συνδυασμό με σύγχρονα στοιχεία, δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου οι αγορές γίνονται μια μοναδική εμπειρία γεμάτη έμπνευση.

ok KAL5816
Η Jo Malone London είναι συνώνυμη με την πολυτελή εξυπηρέτηση. Από συμβουλές σε styling αρωμάτων έως και την εύρεση ενός ιδιαίτερου δώρου. Ή απλά μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό Hand & Arm Massage στο Tasting Bar™, μια πρόσκληση των αισθήσεων για να ανακαλύψετε το Fragrance Combining. ™
Αυθεντικά Βρετανική. Απροσδόκητη. Διαχρονική και κομψή…γεμάτη γοητεία. Τα χαρακτηριστικά που αποτελούν την κληρονομιά και την καρδιά της Jo Malone London, ένα όνομα συνώνυμο με το στυλ.

ok KAL5827

About Jo MAlone london
Η Jo Malone London γιορτάζει το βρετανικό στυλ με απρόσμενα αρώματα και με την κομψή τέχνη του δώρου. Αποκτήθηκε από την Estée Lauder Companies, Inc το 1999, σήμερα η μάρκα είναι διαθέσιμη σε 41 χώρες σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να εμπνέει το πιστό κοινό της.

error: Content is protected !!