ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Caring Together for a Happier Tomorrow!

Πριν λίγη ώρα έφτασε στο σπίτι μου ένα μπουκέτο από ολόφρεσκα λουλούδια που πλημμύρισε με μιας το σπίτι μου με όλα τα υπέροχα αρώματα της Lancôme, και με το που τα έβαλα στο βάζο με το νερό τους, και τα έβγαλα μία φωτογραφία που ανέβασα στα Insta stories μου, έκατσα να γράψω για το Caring Together for a Happier Tomorrow, τo μήνυμα του Παγκόσμιου Προγράμματος Βιωσιμότητας που θέλει να επικοινωνήσει το αγαπημένο brand, μέσα από αυτό εδώ το συμβολικό μπουκέτο.


Από τότε που ιδρύθηκε, πριν από 85 χρόνια, η Lancôme πρωτοστατεί στη φροντίδα και την προσφορά, δύο από τις θεμελιώδεις αξίες της μάρκας. Σήμερα η Lancôme δεσμεύεται να οικοδομήσει ένα πιο ευτυχισμένο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους, μέσω της δύναμης της Φροντίδας, σε τρεις βασικούς πυλώνες:

Πρώτον, το πρόγραμμα Bring the World to Bloom, στοχεύει στην προστασία της βιοποικιλότητας με απτούς τρόπους μέσω της συνεργασίας μας με τον Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Γαλλίας.
Δεύτερον, το πρόγραμμα Live Responsibly, που έχει στο επίκεντρο την δημιουργία και προσφορά πιο βιώσιμων επιλογών για τους καταναλωτές μέσω προϊόντων σε συσκευασίες που ξαναγεμίζουν, μπορούν να δεχθούν ανταλλακτικό ή ανακυκλώνονται.
Τρίτον, το πρόγραμμα Write Her Future, ο φιλανθρωπικός σκοπός που ενδυναμώνει τις γυναίκες μέσα από την εκπαίδευση, την καθοδήγηση και την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Στο πλαίσιο των αυξανόμενων περιβαλλοντικών και κοινωνικών προκλήσεων, η Lancôme παρουσιάζει σήμερα το παγκόσμιο πρόγραμμα βιωσιμότητας «Caring Together for a Happier Tomorrow» που περιλαμβάνει όλες τις φιλοδοξίες της μάρκας σε θέματα βιωσιμότητας και κοινωνικής ένταξης.
Από τότε που ιδρύθηκε, πριν από 85 χρόνια, η Lancôme πρωτοστατεί στη φροντίδα και την προσφορά, δύο από τις θεμελιώδεις αξίες της μάρκας. Η Lancôme έχει δεσμευτεί να οικοδομήσει ένα πιο ευτυχισμένο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους, μέσω της δύναμης της Φροντίδας.

Watch the video: Η Lancôme παρουσιάζει το πρώτο παγκόσμιο πρόγραμμα αειφορίας.

error: Content is protected !!