ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Callista limited edition Earth Day Tote in Canvas was created in collaboration with the Greek artist NANO!

Αυτά κι αν είναι νέα! Λοιπόν, ο NANO συνεργάστηκε με την Callista Crafts, ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα μας ελληνικά luxury fashion brands, για να γιορτάσει την Ημέρα της Γης με τη δημιουργία μιας νέας υφασμάτινης τσάντας. Το μωσαϊκό του επικεντρώνεται γύρω από το μοτίβο ενός κύκλου που αντιπροσωπεύει τη Γη, καθώς εκείνη περιβάλλεται από καρδιές, που συμβολίζουν την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζεται ο πλανήτης μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Το σχήμα που προκύπτει μοιάζει με λουλούδι, αποτυπώνοντας έτσι την ομορφιά και την υψηλή αισθητική που εκπροσωπεί η Callista Crafts, καθώς και με τετράφυλλο τριφύλλι, σύμβολο τύχης και ευημερίας.

Το μωσαϊκό συνθέτει με αυτόν τον τρόπο το λογότυπο της Callista Crafts, το οποίο είναι μια αντανάκλαση της χειροποίητης δημιουργίας που βρίσκεται στην καρδιά του brand, καθώς πρόκειται για μια γραφική αναπαράσταση του παραδοσιακού κόμπου μακραμέ, ενώ το πλήθος των χρωμάτων επιλέχθηκε σκόπιμα από τον NANO για να συμβολίσει την ποικιλομορφία της ζωής στη Γη και την ομορφιά που προσθέτει αυτή στον πλανήτη μας.

Mπες εδώ να πάρεις την δική σου τσάντα, μέρος των εσόδων θα πάει στο We4all!

error: Content is protected !!