ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

My Burberry Black: The Perfume, the Story, the Black Heritage, the Film…

Παρουσίαση του My Burberry Black, μιας έντονης και αισθησιακής ερμηνείας του εμβληματικού αρώματος My Burberry. Μια δημιουργία του Διευθυντή Δημιουργικού τμήματος και Διευθύνοντος συμβούλου Christopher Bailey σε συνεργασία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο αρωματοποιό Francis Kurkdjian, το άρωμα αντλεί την έμπνευσή του από τη μαύρη γκαμπαρντίνα Heritage της Burberry.

ok MY_BURBERRY_BLACK_SUPPORTING_AMBIENT_04

Ο Mario Testino ανέλαβε τη φωτογράφηση της καμπάνιας, στην οποία πρωταγωνιστεί η βρετανικής καταγωγής ηθοποιός Lily James, στην πρώτη της καμπάνια για τη Burberry.

ok MY_BURBERRY_BLACK_BTS_GENERAL_01

ok 2016_MY_BURBERRY_BLACK_BTS_GENERAL_RGB_CROPPED_22

ok MY_BURBERRY_BLACK_BTS_GENERAL_06

Εν μέσω μιας επικείμενης καταιγίδας, το My Burberry Black επιστρέφει στους κήπους του Λονδίνου, όπου η δυνατή βροχή αντιπαρατίθεται έντονα με τους ζεστούς και γοητευτικούς τόνους λουλουδιών. Το άρωμα αντικατοπτρίζει το αισθησιακό άγγιγμα της μαύρης γκαμπαρντίνας Burberry σε γυμνό δέρμα.

ok 2016_MY_BURBERRY_BLACK_BTS_GENERAL_RGB_CROPPED_02

ok 2016_MY_BURBERRY_BLACK_BTS_GENERAL_RGB_CROPPED_08
Συνδυάζει την ευωδία του ηλιόλουστου άνθους γιασεμιού με νέκταρ ροδάκινου και τόνους τριαντάφυλλου. Η χαρακτηριστική νότα τριαντάφυλλου στην καρδιά του My Burberry αποκτά μια γλυκιά και δελεαστική καραμελωμένη χροιά, ενώ το πατσουλί σε πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα ολοκληρώνει το άρωμα, αναδίδοντας μια μεστή και σαγηνευτική ευωδία.
ok 2016_MY_BURBERRY_BLACK_BTS_PR_EXCLUSIVE_RGB_CROPPED_01

ok 2016_MY_BURBERRY_BLACK_BTS_PR_EXCLUSIVE_RGB_CROPPED_03

ok MY_BURBERRY_BLACK_LONDON_RGB_CROPPED_01

Το άρωμα είναι συσκευασμένο σε γυάλινο μπουκάλι πλούσιου κεχριμπαρένιου χρώματος, το οποίο αντανακλά στο σχεδιασμό του τις λεπτομέρειες της μαύρης γκαμπαρντίνας Heritage της Burberry. Το σκούρο κεράτινο καπάκι θυμίζει τα χαρακτηριστικά κουμπιά της γκαμπαρντίνας, ενώ ο αγγλικός, δεμένος στο χέρι κόμπος σε μαύρο χρώμα, μια δημιουργία προερχόμενη από το Castleford του Yorkshire, αποτίει φόρο τιμής στο ένδυμα που εφηύρε ο Thomas Burberry περισσότερα από 100 χρόνια πριν.

ok MY_BURBERRY_BLACK_AMBIENT_STILLS_02
Το μπουκάλι φιλοξενείται σε κουτί μαύρου χρώματος, με υφή εμπνευσμένη από την γκαμπαρντίνα και έναν εντυπωσιακό χρυσό κόμπο.

Watch the Film

https://www.youtube.com/watch?v=OTUZZk2X8II

error: Content is protected !!