ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Your Jeanious Denim Day: When in doubt wear jeans!

Το denim αποτελεί ένα από τα διαχρονικά fashion items και είναι πιστός φίλος της γκαρνταρόμπας μας. Η μαγεία του εντοπίζεται στο ότι είναι ευέλικτο, άνετο και ανθεκτικό, ενώ αποτελεί καμβά για μοναδικούς στιλιστικούς -και όχι μόνο- πειραματισμούς!

ok M&S Jeanious Denim Day (5)

Αναγνωρίζοντας το denim ως κορυφαίο trend στην ιστορία της μόδας και στο σύγχρονο στυλ, τα Marks & Spencer διοργάνωσαν το “Jeanious Denim Day” προκειμένου να παρουσιάσουν την πλήρη συλλογή denim για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας ’16 και ευφάνταστους τρόπους για να κάνουμε τα παντελόνια μας μοναδικά!

ok M&S Jeanious Denim Day (4)

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη σχολή Pansik, σε ένα χώρο άμεσα συνδεδεμένο με τη μόδα. Τα Marks & Spencer υποδέχθηκαν δημοσιογράφους, fashion editors, fashion bloggers & στυλίστες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα 8 διαφορετικά γυναικεία denim styles των M&S και χαρακτηριστικά κομμάτια ανδρικών denim, αλλά και να μάθουν περισσότερα για τις καινοτομίες υψηλής τεχνολογίας που έχει αναπτύξει το brand στην παραγωγή denim από το 1957. Παράλληλα, κάθε καλεσμένος διάλεξε το δικό του τζιν παντελόνι, το οποίο είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει, ακολουθώντας τις συμβουλές της έμπειρης ομάδας των M&S.

ok M&S Jeanious Denim Day (1)

ok M&S Jeanious Denim Day (2)

ok M&S Jeanious Denim Day (3)

Έχοντας ανακαλύψει το δικό τους «jeanious» ταίρι, οι καλεσμένοι μπήκαν, στη συνέχεια, στο workshop για να το διακοσμήσουν, επιλέγοντας τα πιο fun υλικά, από patches & τρουκς μέχρι υφάσματα, δαντέλες και ethnic λεπτομέρειες! Αντλώντας έμπνευση από τις διεθνείς τάσεις της μόδας αλλά και από την προσωπικότητα του κάθε καλεσμένου, η ομάδα της Pansik επιμελήθηκε ξεχωριστά κάθε jean, συνδυάζοντας τα υλικά και διάφορες τεχνικές, δημιουργώντας ένα εντελώς μοναδικό & fashion αποτέλεσμα!

ok M&S Jeanious Denim Day (6)

ok M&S Jeanious Denim Day (7)

ok M&S Jeanious Denim Day (9)

ok M&S Jeanious Denim Day (10)

ok M&S Jeanious Denim Day (11)

ok M&S Jeanious Denim Day (13)

ok M&S Jeanious Denim Day (14)

ok M&S Jeanious Denim Day (17)

ok M&S Jeanious Denim Day (19)

ok M&S Jeanious Denim Day (12)

Οι καλεσμένοι είχαν παράλληλα την ευκαιρία να απολαύσουν δροσιστικά ροφήματα και snacks χωρίς γλουτένη από το M&S Food στην αυλή του κτηρίου και να φωτογραφίσουν τα jeanious παντελόνια τους, αποτυπώνοντας το «πριν και το μετά»!

error: Content is protected !!