ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Biondi – Santi | Στα Άδυτα του Κορυφαίου Οινοποιείου!

Η ιστορία ξεκινάει το 1888 όταν ο Clemente Santi μαζί με τον ανιψιό του Ferrucio Biondi Santi καλλιέργησαν την πρώτη σοδειά Brunello στην ιστορία.

Το εστιατόριο Tudor Hall του Ξενοδοχείου King George, συνεχίζοντας την επιτυχημένη σειρά μοναδικών εμπειριών γύρω από τον κόσμο του κρασιού που διοργανώνει, αυτή τη φορά υποδέχεται το εμβληματικό οινοποιείο Biondi-Santi. O Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης με επίτιμο καλεσμένο τον Giovanni Lai, Export Manager του θρυλικού οινοποιείου, αναλαμβάνουν να μας «ξεναγήσουν» σε μια από τις μεγαλύτερες οινοπαραγωγικές ζώνες στον κόσμο και μας προσκαλούν σε ένα συναρπαστικό γευστικό ταξίδι στο μαγευτικό Montalcino της Τοσκάνης και τους δημοφιλείς αμπελώνες του.

Η ιστορία ξεκινάει το 1888 όταν ο Clemente Santi μαζί με τον ανιψιό του Ferrucio Biondi Santi καλλιέργησαν την πρώτη σοδειά Brunello στην ιστορία.

Το πάθος και η ευφυΐα τους οδήγησαν στη δημιουργία του Brunello di Montalcino, ενός από τα πιο περιζήτητα κρασιά διεθνώς!

Η γαστρονομική παράδοση και τα μοναδικά αρώματα του Montalcino ενέπνευσαν τον Executive Chef  Αστέριο Κουστούδη, ο οποίος έχει σχεδιάσει ένα μενού γευσιγνωσίας έξι σταδίων, που υπόσχεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις του κρασιού.

Guest of Honor

Giovanni Lai, Biondi-Santi Export Manager

Πέμπτη,20Απριλίου 2023

Ώρα Προσέλευσης: 20.15

Ώρα Έναρξης: 20.30

Κόστος συμμετοχής: €290 / άτομο (απαιτείται κράτηση)

Ανακαλύψτε το μενού-> πατώντας εδώ!

Wine Labels

Rosso di Montalcino, 2019

Brunello di Montalcino, 2017, 2011, 2009

Brunello di Montalcino Riserva, 2016

Για περισσότερες πληροφορίες και για την κράτησή σας, επικοινωνήστε στο 210 3330748.

error: Content is protected !!