ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Beyond lens / Art unleashed» – Η μαγική φωτογραφική ματιά του Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη στο Moxy Athens City!

Μία συναρπαστική ακροβασία ανάμεσα στον κόσμο του πραγματικού και του φαντασιακού ξεκίνησε στο Moxy Athens City, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality. Τα Moxy Art Affairs υποδέχονται τον ταλαντούχο φωτογράφο Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη, ο οποίος μέσα από τη μαγεία των εικόνων του αποδεικνύει ότι ο φωτογραφικός φακός, όταν βρεθεί στα κατάλληλα χέρια, μπορεί να αποτυπώσει όχι μόνο όσα φαίνονται, αλλά και την αθέατη, μεταφυσική πλευρά των πραγμάτων.

Ανδρέας Ψημένος Έφη Πρατσόλη Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης Μελίτα Μουλιώτα Γιώργος Καλογεράκης

Η έκθεση «Beyond lens / Art unleashed» δείχνει πώς η εικαστική φωτογραφία υπερβαίνει την απλή απεικόνιση, καθοδηγώντας τον θεατή να αναζητήσει και να επιτύχει συναισθηματική σύνδεση, ξεπερνώντας τα περιοριστικά πλαίσια χώρου και χρόνου.

Αλέξανδρος Κασσανδρινός Κατερίνα Θεοχάρη

Ο θαυμαστός κόσμος του Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη έχει ξεχωρίσει για τον τρόπο με τον οποίο αποτυπώνει και αναδεικνύει τις αφηρημένες φόρμες και μορφές. Κάθε εικόνα αποτελεί και ένα αυτόνομο σύμπαν, αφηγείται μία ιστορία που εμπεριέχει πολλές αναγνώσεις, μας προσκαλεί σε μία γιορτή όσων βλέπουμε και όσων θα θέλαμε να δούμε. Το ανθρώπινο στοιχείο είναι με έναν τρόπο πάντα παρόν, ακόμη και όταν το μόνο που έχει αφήσει είναι το υπαινικτικό του αποτύπωμα. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 10 Απριλίου 2024.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!