ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Best cellulite treatment ever!

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου κλείστηκε το πρώτο από τα έξι ραντεβού για την απόλυτη θεραπεία κατά των λιποκυττάρων, δεν μπορεί να είναι τυχαίο…
Σας τα έδειξα μέσα από τα Insta stories μου, που μας τα εξήγησε όλα αναλυτικά και κατανοητά η θεά Νατάσα Μπρεζάτη, αν και η αλήθεια είναι πως και εγώ σας έχω πει από πέρυσι τα πάντα για την Ηλεκτρολιποδιάλυση της Prairie.
Και αν θυμάμαι καλά, και πέρυσι Φεβρουάριος ήταν όταν σας παρουσίασα την κορυφαία θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας της Prairie, η οποία με τη βοήθεια πολύ λεπτών πλατινένιων βελονών, που τοποθετούνται ανά δυο και παράλληλα μεταξύ τους στα σημεία που υπάρχει κυτταρίτιδα, διοχετεύει ειδικά ηλεκτρικά ρεύματα χαμηλής συχνότητας και έντασης.

Αλλά όταν επισκέπτεσαι τον zen χώρο της Νατάσας Μπρεζάτη και του New Laser Natassa Brezati, πάντα πέφτεις πάνω σε φίλους και γνωστούς που ήρθαν για να αφεθούν στα έμπειρα χέρια της, και στις δικές τους θεραπείες ομορφιάς. Αν είσαι τυχερή, πέφτεις και πάνω σε αναγνώστριες σου, οι οποίες γνώρισαν την Νατάσα μέσα από το Fay’s Control, και έκτοτε δεν την αλλάζουν με τίποτα. Όπως η Σοφία!

Μπαίνω στον χώρο της Νατάσας και πέφτω πάνω στην Σοφία Πετρίδου, φίλη και αναγνώστρια του Fay’s Control. Η χαρά είναι διπλή, ανεβάζω το στιγμιότυπο στο Instagram και ξεκινάω την πρώτη συνεδρία Ηλεκτρολιποδιάλυση της Prairie.

Follow me…

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Μην πιστέψετε ποτέ -αλλά ποτέ- κανέναν -αλλά κανέναν- που θα σας υποσχεθεί διάλυση ή εξαφάνιση των λιποκυττάρων. Σας κοροϊδεύουν. Πολύ. Και σας κοροϊδεύουν, γιατί πολύ απλά, από τη στιγμή που αποκτάμε τα λιποκύτταρά μας δεν τα «αποχωριζόμαστε» ποτέ. Αυτά είναι τα “κακά” νέα. Γιατί υπάρχουν και “καλά”. Και αυτά είναι πως μπορούμε ωστόσο να τα συρρικνώσουμε και ο καλύτερος τρόπος γι αυτό, είναι σίγουρα η Ηλεκτρολιποδιάλυση Prairie. Και αυτό δεν το λέω εγώ μόνο και μόνο επειδή με έπεισε η Νατάσα Μπρεζάτη (αν και δεν είμαι και κανένα ευλοκάκι, έτσι?). Το βροντοφωνάζει και το αποδεικνύει η ιατρική, και όποιος θέλει να εθελοτυφλεί , it’s fine with me. Όλοι οι υπόλοιποι… follow me…

Η κυτταρίτιδα είναι μόρια νερού, λίπους και συνδετικού ιστού που συνδέονται μεταξύ τους φυσικοχημικά. Οι δεσμοί αυτοί δεν “σπάζουν” μηχανικά, με τα διάφορα όλο υποσχέσεις μασάζ ή φυσικά, με τις ακόμη πιο “promising” κρέμες…
Από ιατρικής πλευράς, η κυτταρίτιδα θεωρείται πάθηση και σαν πάθηση συνοδεύεται από πολλές διαταραχές:
– Μείωση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας.
– Μπλοκάρισμα βλαβερών ουσιών (τοξίνων και άλλων άχρηστων ουσιών) στον οργανισμό.
– Χαλάρωση του δέρματος και των μυών, φτωχή λειτουργία των μικρών αγγείων και των κυττάρων του δέρματος .
– Κατακράτηση υγρών (οίδημα).
– Μείωση της φυσιολογικής λειτουργίας των λιποκυττάρων και αύξηση του μεγέθους τους.
Συνεπώς, η σωστή θεραπεία της κυτταρίτιδας πρέπει να έχει σαν στόχο τη διόρθωση όλων των παραπάνω προβλημάτων.

Και εδώ είναι το σημείο που ναι, εμπιστεύομαι τυφλά την Νατάσα Μπρεζάτη -ok, σας έχω μιλήσει πολλές φορές για τον άνθρωπο που μετά από αρκετά χρόνια στην κλινική La prairie, στο Montreaux της Ελβετίας, επέστρεψε στην Ελλάδα και στις φανατικές πελάτισσες της, η πιο ένθερμη των οποίων είμαι εγώ, ώστε να υπηρετήσει σοβαρά και υπεύθυνα την επιστήμη της- και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ?, έκλεισα άλλη μία πολυάσχολη εβδομάδα μου απολαμβάνοντας μία συνεδρία Ηλεκτρολιποδιάλυσης Prairie, στο zen Ινστιτούτο της, κρυμμένο στην καταπράσινη αγκαλιά των βορίων προαστίων…

Την εμπιστεύομαι και την αγαπώ. Δεν θα μου υποσχεθεί ποτέ κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί, δεν θα πολυλογήσει ποτέ για τις βαθιές της γνώσεις πάνω στο αντικείμενο της, θα αφήσει να μιλήσει το ίδιο το αποτέλεσμα. Ε, μου αρέσουν οι άνθρωποι αυτοί…

“Ποιες είναι οι ενδείξεις για την ηλεκτρολιποδιάλυση;” ρωτάω την Νατάσα καθώς ετοιμάζομαι, για να ξεκινήσει μία σειρά από κακιές, πολύ κακιές λέξεις!!!
-«Ψωμάκια»
– Υπερβολικό λίπος στη μέση, στους γοφούς και στην κοιλία.
– Βάρος στα πόδια.
– Μυϊκή και δερματική χαλάρωση.
-Δέρμα με όψη πορτοκαλιού – Κυτταρίτιδα

“Και ποια τα αποτελέσματα;” ρωτάω έντρομη, ελπίζοντας σε καλύτερες, πολύ καλύτερες λέξεις αυτή την φορά, στην απάντηση της….

“Χάσιμο πόντων ακριβώς στα σημεία που χρειάζεται, όπως ψωμάκια, γοφοί, μέση, κοιλιά. Η απώλεια αυτή είναι πραγματική απώλεια λίπους. Βελτίωση της κυκλοφορίας των ποδιών, τα πόδια γίνονται λιγότερο βαριά και δεν πρήζονται. Σύσφιξη μυών και αποκατάσταση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, και φυσικά, βελτίωση της εμφάνισης του σώματος και της ποιότητας του δέρματος” η άμεση και σαν κελάιδισμα στα αυτιά, απάντηση της.

Τα ειδικά αυτά ηλεκτρικά ρεύματα προκαλούν:
-Αγγειοδιαστολή (βελτίωση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας).
– Εξαφάνιση του οιδήματος (μείωση της κατακράτησης υγρών και αποβολή του πλεονάζοντος
υγρού).
– Βελτίωση των ενδοκυττάριων ανταλλαγών (αύξηση της οξυγόνωσης) και αποκατάσταση
της φυσιολογικής λειτουργίας των λιποκυττάρων.
– Αποβολή των βλαβερών ουσιών από το σώμα.
– Διάλυση του υπερβολικού λίπους.

Η διαδικασία είναι σύντομη και εντελώς ανώδυνη. Αλλά όταν λέμε εντελώς, εννοούμε εντελώς (επειδή θα με ρωτήσετε) και η κάθε πελάτισσα χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις δίκες της βελόνες. Εννοείται….

Μην πιστεύετε όσους υπόσχονται «διάλυση ή εξαφάνιση των λιποκυττάρων»! Μας κοροϊδεύουν: από τη στιγμή που αποκτάτε τα λιποκύτταρά σας δεν τα «αποχωριζόσαστε»ποτέ . Μπορείτε ωστόσο να τα συρρικνώσετε και ο καλύτερος τρόπος γι αυτό, είναι σίγουρα η Ηλεκτρολιποδιάλυση της Prairie.

Λοιπόν, επειδή ξέρω τι σκέφτεστε τώρα -και εγώ τα ίδια θα σκεφτόμουν- ίσως όλα τα παραπάνω που σας περιέγραψα έστω κι αν ιδιαίτερα εντυπωσιακά και αποτελεσματικά, μπορεί να σας φαίνονται και ιδιαίτερα ακριβά. Μία το όνομα της Prairie, μία η γνωστή και απαιτητική πελατεία της Νατάσας, δεν θέλει και πολύ…

Όμως, δεν είναι. Πάνε οι εποχές που το κοινό έδινε μικρές περιουσίες ώστε να αποκτήσει το πρόσωπο και το σώμα που του υπόσχονταν.

Αλλά για να μην σας τα πω όλα εγώ, κλείσετε σήμερα κιόλας το ραντεβού σας με την Νατάσα: Call 21 0805 0877 & 6974920950 και περιμένω τις εντυπώσεις σας… ??

error: Content is protected !!