ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Belvedere αλά Σπετσιώτα!

Στο πλαίσιο του Διεθνή Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών – Spetses Classic Yacht Regatta 2021 γιορτάστηκε με κάθε επισημότητα η ένταξη της Super Premium βότκας Belvedere στο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας Άμβυξ διευρύνοντας περαιτέρω την 103 χρόνων συνεργασία της με τη Moët Hennessy. H Belvedere Vodka υποδέχτηκε τους καλεσμένους της στη Villa Kanonis σε ένα μοναδικό Sunset Cocktail Event με επίκεντρο τη φύση και τα εκλεκτά συστατικά της.

Follow me…

Η Belvedere μύησε τους παρευρισκόμενους στην μαγεία της φύσης και τη δύναμη της απλότητας με τα 3 γευστικά minimal signature Belvedere cocktails εμπνευσμένα από την νέα της καμπάνια Made with Nature.

Μαρίνα Κουταρέλλη, Ελπίδα Φιλιππίδου (Brand Manager Moet-Hennessy)

Το κάθε cocktail ήταν ένας φόρος τιμής στα συστατικά της ξεχωριστής Πολωνικής βότκα: τη σίκαλη, το αρτεσιανό νερό και την φωτιά, χαρίζοντας τους καλεσμένους μια εμπειρία Made with Nature με φόντο τα χρώματα του σπετσιώτικου ηλιοβασιλέματος.

Κώστας Θεοφιλόπουλος (Marketing Manager AMBYΞ), Μίκα Χούντα (Events Manager ΑΜΒΥΞ)- Αντώνης Γεραντώνης (Market Manager Southern Europe Moet- Hennessy)

Ελπίδα Φιλιππίδου (Brand Manager Moet- Hennessy), Παύλος Καγιαλής

Χριστόφορος Στράτος

Σουζάνα Κεγγίτση

Αντώνης Βορδώνης

Δημήτρης Μαστρόκαλος, Χρυσσιάνα Ανδριοπούλου

Άποψη από τη βραδιά

Ειρήνη Τσέτη

Δημήτρης Κουλούρης , Στέλλα Αλεξανδρίδη

Mίνα Μπιράκου

Ελένη Σκαφίδα, Σωτήρης Ανανιάδης

Δημήτρης Κουλούρης, Στέλλα Αλεξανδρίδη

Αλέξανδρος Λεμονής, Στέλλα Μουγκαλιάν

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!