ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Beauty Editors & Bloggers υποδέχθηκαν την Filorga με ένα ξεχωριστό cocktail στο The Ecali Club!

H Filorga, ένα brand με μοναδικό DNA, εμπνευσμένο από την αισθητική ιατρική συστήθηκε στο Αθηναϊκό κοινό, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που έλαβε χώρο στο The Ecali Club.
Οι επίτιμοι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ξεχωριστή παρουσίαση και να μυηθούν στο DNA της μάρκας, τις αξίες και φιλοσοφία της.

ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΕΛΙΝΑ ΒΕΚΡΗ

Με πρωτοποριακές συνθέσεις, εξαιρετικές υφές και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα η Filorga παρουσιάζει μια πλήρη γκάμα προϊόντων, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη. Εμπνευστής και δημιουργός ο διάσημος αισθητικός ιατρός Dr. Michel Tordjman, ένας παθιασμένος Γάλλος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κυτταρική βιολογία και την αισθητική ιατρική.

ΙΣΜΗΝΗ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΤΥΧΙΑ ΛΑΖΑΡΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ, ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Μουσική, εδέσματα και άφθονος αφρώδης οίνος συμπλήρωνε το σκηνικό μιας βραδιάς γεμάτη λάμψη και ομορφιά με γαλλική υπογραφή.

ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΟΥΤΣΙΑ, ΣΤΕΛΛΑ ΜΕΛΙΓΚΑΝ, ΕΛΙΝΑ ΒΕΚΡΗ, ΑΝΝΑ SKOOG ΜΑΥΡΙΔΗ

ΒΑΛΕΡΙΑ ΚΟΒΑΛΕΝΚΟ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΛΑΖΑΡΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΖΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΟΥΤΣIΑ

ΚΑΤΙΑ ΔΕΔΕ

ΙΩΑΝΝΑ ΒΛΑΧΟΥ, ΛΙΑ ΜΠΑΡΟΛΑ

ΚΑΚΙΑ ΚΑΦΦΑ, ΠΑΤΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ

ΕΛΙΝΑ ΒΕΚΡΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΡΑΛΗ, ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΟΥΤΣΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Οικοδέσποινες της βραδιάς ήταν οι Χριστίνα Κοράλη (Business Unit Director Pharmacy) Ελίνα Βεκρή Group Brand Manager της εταιρείας Innovis Pharma και Έλενα Τσιούτσια Brand Manager της Filorga, οι οποίες παρουσίασαν μοναδικά τη FILORGA που διανέμεται στην Ελλάδα σε επιλεγμένα φαρμακεία αποκλειστικά από την εταιρία Innovis Pharma.

error: Content is protected !!