ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Aqua di Parma Babiere: Καθημερινή περιποίηση σύμφωνα με το αυθεντικότερο Italian style!

Μια νέα ημέρα ξημερώνει και λίγος χρόνος αφιερωμένος στον εαυτό σας είναι πραγματική απόλαυση. Η ιταλική τέχνη του ξυρίσματος, με τις ασφαλείς και ακριβείς κινήσεις της, είναι η φυσική έκφραση της αυθεντικής ανδρικής κομψότητας. Μια εμπειρία που όταν συνδυαστεί με τη σειρά Barbiere αναβαθμίζεται σε σύγχρονη εκδοχή του τελετουργικού που περνά από γενιά σε γενιά.
Οι νέες συνθέσεις διαθέτουν απολαυστικές υφές με δροσερό άρωμα, όπως ακριβώς και η Colonia, ενώ στοχεύουν σε διαφορετικά σημεία της περιποίησης: το ξύρισμα, το after-shave, το τριμάρισμα της γενιάδας, η φροντίδα των μαλλιών, τα προϊόντα styling και η περιποίηση προσώπου εμπλουτίζονται τώρα με τη νέα Multi-Action Face Cream και το νέο Refreshing Face Cleanser.
Είναι σημαντικό να δίνεται η απαραίτητη προσοχή στην επιδερμίδα του προσώπου, τόσο για προσωπική ευεξία όσο και για ένα χαλαρό, αψεγάδιαστο look.

Με αυτές τις δύο νέες εξειδικευμένες συνθέσεις για την ανδρική επιδερμίδα, η BARBIERE συνθέτει μια απλή καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, που είναι σχεδιασμένη για τις πραγματικές ανάγκες του σύγχρονου άνδρα και τον τρόπο ζωής του.
Καθώς η χρήση της τεχνολογίας στην καθημερινότητα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, το δέρμα πρέπει να προστατεύεται από τις βλαβερές επιπτώσεις του μπλε φωτός που παράγουν οι οθόνες, καθώς αυτό αποτελεί αιτία δημιουργίας ελευθέρων ριζών και επομένως πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας. Η multi-Action Face Cream, σχεδιασμένη να αντιμετωπίζει την έκθεση στις ψηφιακές οθόνες και σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, προσφέρει ενυδάτωση, λείανση και αναζωόγονηση της επιδερμίδας με μια και μόνο σύνθεση. Από την άλλη, οι ατμοσφαιρικοί παράγοντες και η ρύπανση απαιτούν την αποτελεσματική δράση εξυγίανσης του Revitalising Face Cleanser. H φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία των δύο προϊόντων είναι εναρμονισμένη με το πλάνο βιωσιμότητας του Οίκου, “Acqua di Parma Futura”.


Δύο συμπληρωματικές φόρμουλες με απολαυστική υφή και νέα δράση σάς προσκαλούν να αφιερώνετε λίγα λεπτά σε μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης. Μια φροντίδα προσώπου σχεδιασμένη να σας κάνει να αισθανθείτε ωραία με τον εαυτό σας, να είστε σίγουροι για την εμφάνισή σας σε κάθε περίσταση και να ζείτε σύμφωνα με το αυθεντικότερο Italian style.

error: Content is protected !!