ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Από την Ψαρρού έως το Golden Hall, μία semi precious Ozar διαδρομή!

Σας έχω μιλήσει αρκετές φορές για το αγαπημένο μου brand με semi precious κοσμήματα, και εδώ και εδώ και εδώ. Και όχι μόνο σας έχω μιλήσει, αλλά τα Ozar Jewels τα έχω συμπεριλάβει και στο Shop του The Pop Up Project, που είχαμε ανοίξει στο Golden Hall, “γεγονός που άλλωστε αποτέλεσε την ιδέα, την έμπνευση αλλά και το γούρι, ώστε να ανοίξω στον πρώτο όροφο του αγαπημένου μου Εμπορικού Κέντρου το κατάστημα της Ozar Jewels” όπως χαρακτηριστικά μου είπε καθώς με υποδέχθηκε με ένα φιλί η Όλγα Ζαριφοπούλου, χθες το απόγευμα στο brand new κατάστημα.


Ναι, τα Ozar τα γνωρίζετε πλέον πολύ καλά, το πρώτο κατάστημα με τις εντυπωσιακές semi precious πέτρες το συναντάτε κάθε φορά που πλησιάζετε στην Ψαρρού, στην Μύκονο, ενώ αποκλείεται να σας πέρασε απαρατήρητη η εντυπωσιακή οικοδέσποινα του.


Η Όλγα, αυτή την φορά επεκτείνει την Ozar μέσα από τις Συλλογές Lily and Rose Swimwear, Oye Swimwear, La reveche Swimwear, Diamond for Eden, Lace, Irene Angelopoulos και Christina Varotsos, επιλογές που προορίζονται για τις πιο ξεχωριστές Resort εμφανίσεις μας.


Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το ολοκαίνουργιο κατάστημα της Ozar στον πρώτο όροφο του Golden Hall -ποια καλύτερη ιδέα για το σημερινό βροχερό Σάββατο;- ,και αφήστε την Όλγα να σας ξεναγήσει προσωπικά στις αγαπημένες της δημιουργίες, εμπιστευτείτε το γούστο της και υιοθετήστε την αισθητική της.

Με την Όλγα Ζαριφοπούλου, χθες το απόγευμα στο brand new κατάστημα της Ozar

Πιστέψτε με, θα σας συνεπάρει!

error: Content is protected !!