ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Από την Άννα Βίσση με τον Γιώργο Ντάβλα στη Κηφισιά έως τον Ρέμο και τον Λάτσιο στη Γλυφάδα!

Και ποιους δεν είδαμε και με ποιους δεν συναντηθήκαμε αυτές τις ημέρες στην μεθεόρτια Αθήνα και στα προάστια της!

Τo Cash στο Κεφαλάρι επισκέφτηκαν η Άννα Βίσση με τον αγαπημένο της φίλο Γιώργο Ντάβλα. Το μοναδικό στιγμιότυπο της συνάντησης τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Fay’s Control.

Η αισθητικός και πάντα αγαπημένη μου Δέσποινα Καϊσίδου συνάντησε τον κολλητό της φίλο Αντώνη Ρέμο και τον Γιάννη Λάτσιο, σε ένα prive lunch στο κέντρο της Γλυφάδας.
Η Δέσποινα Καϊσίδου, ειδική Αισθητικός με πολυετή εμπειρία σε θέματα Αισθητικής & Δερματολογίας, δίνει έμφαση στην ολιστική θεραπεία του δέρματος, προσώπου και σώματος στο πλαίσιο της συνολικής αναζωογόνησης του οργανισμού.

Ο επιτυχημένος θεατρικός επιχειρηματίας Γιάννης Κεντ βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου. Ο Γιάννης Κεντ με μοναδική παρουσία στα θεατρικά δρώμενα, άξια κατέχει τον τίτλο του καλύτερου παραγωγού. Έντονες είναι οι φήμες μετά την επίσκεψη του θεατρικού παραγωγού στην Θεσσαλονίκη, πως θα φέρει την μεγάλη επιτυχία του Τάκη Ζαχαράτου και στην Αθήνα.

Celebrities, fashion bloggers, σχεδιαστές μόδας και δημοσιογράφοι , είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν από κοντά την πρώτη επίσημη παρουσίαση στην χώρα μας, των προϊόντων “Nashi
Argan”, όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο με την Product Manager της Nashi Argan Αναστασία Ρουμελιώτη να υποδέχεται την Έλενα Γαλίφα

Τέλος, στο κοσμηματοπωλείο Michas στην Κηφισιά συναντήσαμε τον Αντώνη Λουδάρο με τον κοσμηματοπώλη Άρη Μίχα, ο οποίος ξεναγούσε τον αγαπημένο ηθοποιό στο πάθος του για το κόσμημα και το ρολόι καθώς η 20ετή πείρα του τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην κατασκευή κοσμημάτων αποτελούν προνόμοιο της υπεροχής του στον κόσμο της χρυσοχοϊας και της υψηλής ωρολογοποιϊας.

error: Content is protected !!