ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βραβεύει το Δρ. Στέφανο Χανδακά!

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η ετήσια τελετή Βραβεύσεων της ΕΟΕ παρουσία του ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλου, του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, και του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές του 2018 και όχι μόνο.

Στο μαιευτήρα-γυναικολόγο, ολυμπιονίκη και πρόεδρο της HOPEgenesis, Δρ. Στέφανο Χανδακά απονεμήθηκε το βραβείο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής “I.O.C. Trophy 2018” με θέμα: “ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ” για τη συνολική του προσφορά στον αθλητισμό και τον Ολυμπισμό.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλήτριες και οι αθλητές, μαζί με τους προπονητές τους, που διακρίθηκαν στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2018 κατακτώντας χρυσό μετάλλιο, όσοι διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άϊρες, όσοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, καθώς επίσης η “χρυσή” Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης, Βούλα Πατουλίδου, ο Ιωάννης Παπαδογιαννάκης, πρώην αντιπρόεδρος της ΕΟΕ και αρχηγός της ελληνικής αποστολής σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες και η πρωταθλήτρια της γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση που αποχώρησε το 2018 από την αθλητική δράση. Στη λαμπρή τελετή παραβρέθηκε και ο Σλοβένος Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, Γιάνεζ Κοσίγιαντσιτς, ο οποίος βράβευσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, ενώ στο τέλος της Τελετής έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΟΕ.

error: Content is protected !!