ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Aντικείμενα εμπνευσμένα από την έκθεση «ΚΑΛΛΟΣ. Η Υπέρτατη Ομορφιά» στο Cycladic Shop

Εμπνευσμένη από την έκθεση «ΚΑΛΛΟΣ. Η Υπέρτατη Ομορφιά», η νέα συλλογή του Cycladic Shop περιλαμβάνει χειροποίητα κεραμικά, διακοσμητικά αντικείμενα αλλά και μια σειρά από συλλεκτικά κοσμήματα που Έλληνες σχεδιαστές δημιούργησαν αποκλειστικά για την έκθεση.

Επίσης στο Cycladic Shop θα βρείτε επιλεγμένες εκδόσεις και τον κατάλογο της έκθεσης (768 σελίδων) σε επιμέλεια του Καθηγητή Νικόλαου Χρ. Σταμπολίδη και του Δρος Ιωάννη Δ. Φάππα, που περιλαμβάνει αναλύσεις των δύο επιμελητών, όλα τα έργα με επεξηγηματικά κείμενα, πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και κείμενα επιστημόνων με βαθιά γνώση του θέματος που αποτελούν ορόσημο για την κατανόηση της έννοιας της ομορφιάς. Διατίθενται κατάλογοι στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Κατάλογος Έκθεσης | 60€

To «Kάλλος» δεν είναι απλώς μία λέξη που σημαίνει ομορφιά. Είναι ένα ιδεώδες που αναπτύχθηκε στην αρχαία ελληνική σκέψη και αναφέρεται στο συνδυασμό της φυσικής εμφάνισης και των αρετών της ψυχής.

Διακοσμητικός Καθρέπτης «ΚΑΛΛΟΣ»| 70€

Συλλογή βιβλίων που σχετίζονται με τη θεματολογία της έκθεσης «ΚΑΛΛΟΣ. Η Υπέρτατη Ομορφιά».

Κύλικα | 135€

Σε αυτή τη διάσταση του «Κάλλους» επικεντρώνεται η έκθεση αναδεικνύοντας τη συμβολή της αρχαίας Ελλάδας στον καθορισμό της έννοιας της «ομορφιάς» μέχρι και σήμερa.

Μανικετόκουμπα με Δελφίνια | 250€

Κερί Τερψιχόρη | 25€

Ταναγραία | 150€

Η έκθεση που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με τη γενναιόδωρη υποστήριξη της L’Oréal, θα διαρκέσει έως τις 16 Ιανουαρίου 2022.

error: Content is protected !!