ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

AMARA: Μεγαλοπρεπή εγκαίνια για τον υπερπολυτελή προορισμό της Λεμεσού!

Το εντυπωσιακό opening του νέου, μοναδικής πολυτέλειας ξενοδοχείου AMARA πραγματοποιήθηκε με μια μοναδική τριήμερη εκδήλωση την εβδομάδα που μας πέρασε. Εκλεκτοί καλεσμένοι από την Κύπρο και το εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διακριτική πολυτέλεια, την αιθέρια αισθητική και τη δωρικότητα που χαρακτηρίζει τη νέα ξενοδοχειακή μονάδα που κοσμεί τη Λεμεσό.

Άποψη Amara – Own The Horizon

Η εντυπωσιακή γιορτή των τριών ημερών σήμανε την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στον κλάδο της φιλοξενίας, καθώς και τη διαχρονικότητα μέσα στον χώρο, τον χρόνο και το φως που αντιπροσωπεύει το όραμα του ξενοδοχείου για πολυτελή διαμονή.

Νομπουγιούκι Ματσουχίσα, Δήμος Δημοσθένους

Ανδρούλα Βασιλείου, ο Πρόεδρος Γιώργος Βασιλείου, Ζωή Δημοσθένους, Σταύρος Δημοσθένους

Ο Σταύρος Δημοσθένους και ο Πρόεδρος Γιώργος Βασιλείου, κόβουν την κορδέλα στα επίσημα εγκαίνια του ξενοδοχείου Amara Hotel

Νομπουγιούκι Ματσουχίσα, Τζιόρτζιο Λοκατέλι, Γιώργος Παπαϊωάννου

Με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν μια ασύλληπτη εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους, η εκδήλωση ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής με το AMARA να υποδέχεται τους επισκέπτες του με ένα μοναδικό πάρτι στο εστιατόριο Armyra by Papaioannou. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο ξενοδοχείο, να ανακαλύψουν τον δουλεμένο και κομψό σχεδιασμό που βρίσκεται στο DNA του –από το λόμπι μέχρι το μπαρ και τα signature εστιατόρια Matsuhisa Limassol, Ristorante Locatelli και Armyra by Papaioannou, και να απολαύσουν την εκπληκτική πανοραμική θέα που προσφέρει προς τη θάλασσα και τον ανοιχτό ορίζοντα της Μεσογείου.

Βασίλης Αποστολόπουλος, Ρόη Αποστολοπούλου

Ριάντ Ζέιν, Τζώρτζης Κατραμόπουλος

Η επίσημη τελετή των εγκαινίων ακολούθησε το Σάββατο, παρουσία του Προέδρου Αναστασιάδη, του κ. Γιώργου Βασιλείου, του Διευθύνοντα Συμβούλου της Stademos Hotels κ. Δήμου Δημοσθένους, εκπροσώπων των τοπικών αρχών, των διακεκριμένων Chefs Nobuyuki (Nobu) Matsuhisa, Giorgio Locatelli και Γιώργο Παπαϊωάννου, του Διευθυντικού Προσωπικού του ξενοδοχείου, καθώς και πλήθους εκλεκτών καλεσμένων από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό, δημοφιλών προσωπικοτήτων, αλλά και εκπροσώπων των media από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, και την Κύπρο.

Άποψη Amara – Own The Horizon

Ο παρουσιαστής της βραδιάς, Γιώργος Ντάβλας

Γκλένις Γκρέις

Στην ομιλία του ο κ. Δημοσθένους εξέφρασε μεταξύ άλλων ότι «Το AMARA είναι σχεδιασμένο για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, που μπορούν εδώ να απολαύσουν ένα ολότελα νέο επίπεδο ταξιδιωτικής πολυτέλειας. Είναι μία σύγχρονη οπτική έκφραση πολιτιστικών επιρροών και αρχιτεκτονικών καινοτομιών, όπου το μπλε της θάλασσας της Μεσογείου απλώνεται λαμπερό, χαρίζοντας μια θέα που προσφέρει την αίσθηση ότι μπορείς κυριολεκτικά να κατακτήσεις τον ορίζοντα».

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με τον Γιώργο Ντάβλα

Αλέξανδρος Σαμαράς, Έτα Παγίδα-Σαμαρά

Θεόδωρος Γιαννούσης, Ευγενία Χανδρή

Στη συνέχεια οι καλεσμένοι έζησαν μια μοναδική εμπειρία, η οποία ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό χορευτικό σόου από παγκοσμίως αναγνωρισμένους ακροβάτες μέσα στην πισίνα του AMARA, προκαλώντας την έκπληξη του κοινού. Αργότερα μέσα στη βραδιά, ο γνωστός βιρτουόζος και multi-instrumentalist Victor Espinola, και η δημοφιλής Ολλανδή τραγουδίστρια Glennis Grace, εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους. Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε ο Γιώργος Ντάβλας.

Νιμίσα Δημοσθένους, Καίτη Μιχαηλίδου, Μυρτώ Δανελιάν, Ινώ Αναστασιάδη-Μισιρλή

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης , οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευθούν μερικές από τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τη βραδιά των εγκαινίων από τους διάσημους Chefs και των τριών εστιατορίων. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό σόου από πυροτεχνήματα, καθώς και ένα διασκεδαστικό DJ πάρτυ που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Γιάννης Γκόφας, Dan Caten, Dean Caten

. Μιχάλης Μιχαήλ, Σπύρος Γουδέλης, Χάρης Ντάβλας

Έλσα Αναστασιάδη-Λούτσιου, Ταουφίκ Χούρι

Χαρά Σαφαρίκα, Θανάσης Βασιλόπουλος

Ρόη Αποστολοπούλου, Ράνα Ζέιν

Η τριήμερη εκδήλωση των εγκαινίων ολοκληρώθηκε την Κυριακή με Συνέντευξη Τύπου παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Stademos Hotels, κ. Δήμου Δημοσθένους, του Γενικού Διευθυντή του AMARA, κ. Xavier Jolivet, και των διακεκριμένων Chefs, Nobu Matsuhisa, Giorgio Locatelli και Γιώργο Παπαϊωάννου.

Πάτρα Παπαδημητρίου, Άννα Δημοσθένους

Νιμίσα Δημοσθένους, Ινώ Αναστασιάδη-Μισιρλή

Gianluca & Alessandro, τα μοντέλα των Dsquared

Γιώργος Μινέττας, Βαγγέλης Χαραλαμπίδης, Βασίλης Αποστολόπουλος

Μίλτος Καμπουρίδης, Μαρίνα Βερνίκου

Οι τρεις Chefs μοιράστηκαν με τους εκπροσώπους του Τύπου τις σκέψεις τους, αλλά και το ταξίδι τους στην υψηλή γαστρονομία, καθώς επίσης και τους λόγους που επέλεξαν να φέρουν την υψηλή τέχνη και τα βραβευμένα πιάτα τους στο AMARA.

Μάγδα Μπαλτογιάννη, Φλώρος Λυσιώτης

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με τον επιχειρηματία Βασίλη Αποστολόπουλο

Έλσα Αναστασιάδη-Λούτσιου, Γιάννος Λούτσιος

Γιάννης Μισιρλής, Ινώ Αναστασιάδη-Μισιρλή

Τζένη Μελισσανίδη, Χάλα Χούρι

Ο παγκοσμίως βραβευμένος Ιάπωνας Chef Nobu Matsuhisa, ο οποίος επισκέφθηκε το AMARA για να πραγματοποιήσει παράλληλα το πρώτο «Nobu Food Festival» μεταξύ 20 και 22 Οκτωβρίου, μίλησε για την καινοτόμο προσέγγισή του στη μαγειρική τέχνη και τις νέες γεύσεις που θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν οι επισκέπτες στο εστιατόριο Matsuhisa Limassol.

Ράνα Ζέιν, Γιάννος Λούτσιος

Αλεξία Διβάνη, Γιώργος Ντάβλας

Τερέζα Ηλιάδου, Αγγέλω Ηλιάδου

Γιάννος Λούτσιος, Ταουφίκ Χούρι

Κατερίνα Σκαλιστήρη, Αλεξία Διβάνη

Ντέπυ Σιδεράκη, Σούλα Λιάκου

Γιώργος Ντάβλας, Νομπουγιούκι Ματσουχίσα

Άννα Δημοσθένους, Σταύρος Δημοσθένους, Ζωή Δημοσθένους

Μυρτώ Δανανελιάν, Ινώ Αναστασιάδη-Μισιρλή

Ντέπυ Σιδεράκη

Στον γευστικό αντίποδα βρίσκεται η ιταλική κουζίνα του Ristorance Locatelli, που ιδρύθηκε από τον Giorgio Locatelli. Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef, σύστησε τους παρευρισκόμενους στο όμορφο μενού του εστιατορίου και την εντυπωσιακή λίστα κρασιών του, ενώ μίλησε και για το «Giorgio Locatelli Culinary Journey» που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 23 και 24 Οκτωβρίου, με εκλεκτά πιάτα ιταλικής γεύσης και μοναδικής αυθεντίας.

Η Μαρίνα Βερνίκου με μέλος της ορχήστρας

Τέλος, ο διακεκριμένος Chef Γιώργος Παπαϊωάννου, ο μετρ της τολμηρής θαλασσινής κουζίνας, μίλησε για το δημιούργημα του, το Armyra by Papaioannou. Ένα εστιατόριο με μεσογειακές γεύσεις, φρέσκο ψάρι και θαλασσινά που συνυπάρχουν με άλλες νόστιμες λιχουδιές φτιαγμένες με εκλεκτά και προσεγμένα ντόπια υλικά.

Αντόνιο Τακί, Μαρία Φουντουκοπούλου

Ινώ Αναστασιάδη-Μιρισρλή, Γιώργος Ντάβλας

Ξαβιέρ Ζολιβέτ, Γιόκο Ματσουχίσα

Ινώ Αναστασιάδη-Μισιρλή, Τάσος Τρύφωνος, Νιμίσα Δημοσθένους

Παναγιώτης Ψαθάς, Κατερίνα Τζίμα-Ψαθά

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος στη σκηνή του πάρτι

Άποψη Amara – Own The Horizon

Σταύρος Δημοσθένους και ο Πρόεδρος Γιώργος Βασιλείου

Άποψη Amara – Own The Horizon

Σχεδιαστής Λάσκαρης, Τζένη Μελισσανίδη

Μελίνα Δασκαλάκη, Μπίλυ Δασκαλάκης

Χρυσούλα Κέρος, Ζωή Κέρος, Κατερίνα Κατραμοπούλου

Αλεξία Διβάνη, Κατερίνα Σκαλιστήρη

Αλίνα Μινέττα, Μελίνα Δασκαλάκη

Σόφη Κουταλίδη, Μπίλυ Δασκαλάκης

Άρτεμις Μπαλτογιάννη

Έλσα Αναστασιάδη-Λούτσιου, Ράνα Ζέιν

Χάρης Ντάβλας, Σπύρος Γουδέλης

Φένυ Μπούζα, Ζωή Κέρος

Μετά την ολοκλήρωση της Συνέντευξης Τύπου ακολούθησε brunch στο ξενοδοχείο, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του Matsuhisa «Sake Ceremony», στα πλαίσια των εγκαινίων του εστιατορίου, όπου για καλοτυχία θρυμματίστηκε ένα βαρέλι του sake και οι προσκεκλημένοι σερβιρίστηκαν το ποτό σε ειδικά σχεδιασμένα, σφαιρικά ποτήρια, τα οποία κράτησαν και σαν αναμνηστικά δώρα από το event.

error: Content is protected !!